Γιατί ο Αρειος Πάγος τιμώρησε τον Ντογιάκο

Ο Αρειος Πάγος βάζει στον... πάγκο τον Ισίδωρο Ντογιάκο μετά από τη δίωξη που είχε ασκήσει η πρόεδρός του, Βασιλική Θάνου. Το Contra.gr εξηγεί τη συγκεκριμένη απόφαση και θυμίζει τι ακριβώς είχε πει πριν από μερικές ημέρες ο Βαγγέλης Μαρινάκης εναντίον του Προϊσταμένου της Εισαγγελείας Πρωτοδικών Αθηνών...

Γιατί ο Αρειος Πάγος τιμώρησε τον Ντογιάκο

Τελειώνει" τον Ισίδωρο Ντογιάκο ο Άρειος Πάγος. Όπως μετέδωσε λίγο νωρίτερα το News247, ο προϊστάμενος της Εισαγγελείας Εφετών Αθήνας, τιμωρήθηκε από το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου με ποινή στέρησης μισθού 40 ημερών.

Αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι "μπλοκάρει" την υποψηφιότητά του, ενόψει των εκλογών που είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν τo προσεχές Σάββατο. Με άλλα λόγια, ο Ισίδωρος Ντογιάκος μετά την ποινή που του επιβλήθηκε, δεν μπορεί να επιμείνει στην υποψηφιότητα για να διεκδικήσει εκ νέου το αξίωμα που κατέχει μέχρι σήμερα.

Ο Ισίδωρος Ντογιάκος τιμωρήθηκε μετά από την πειθαρχική δίωξη που του είχε ασκηθεί από την πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου. Σε πρώτο βαθμό είχε τιμωρηθεί με επίπληξη, αλλά υπήρξε και συνέχεια. Η υπόθεση εξετάστηκε σε δεύτερο βαθμό μετά από την έφεση που άσκησε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος.

Το πειθαρχικό συμβούλιο συνεδρίασε σήμερα το πρωί και ελήφθη η απόφαση που προαναφέραμε. Αξίζει να αναφερθεί ότι πριν από μερικές ημέρες ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης με προσωπική του δήλωση στην επίσημη σελίδα του συλλόγου είχε κατηγορήσει ευθέως τον Ισίδωρο Ντογιάκο ότι "εκτελεί συμβόλαιο" εις βάρος του.

Βέβαια, η σημερινή τιμωρία του Ισίδωρου Ντογιάκου δεν μπορεί να συσχετιστεί με όσα του καταλόγησε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού...

News 24/7

24MEDIA NETWORK