Γιατί ο Φορτούνης μπορεί να μην παίζει στο κύπελλο του χρόνου

Στον Ολυμπιακό κανενός η θέση στο ρόστερ δεν είναι ασφαλής και πολλοί ποδοσφαιριστές φλερτάρουν με την αποχώρηση. Ένας απ' αυτούς μπορεί να είναι και ο Κώστας Φορτούνης που αποτελεί διακαή πόθο συγκεκριμένης ομάδας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
fortounis EUROKINISSI

Non-stop είναι τα δημοσιεύματα στην Τουρκία όσον αφορά το μέλλον του Κώστα Φορτούνη.

Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού έχει γίνει... έμμονη ιδέα στον προπονητή της Μπεσίκτας, Σενιόλ Γιουνές και στη γείτονα χώρα γράφουν ότι θα κάνει τα πάντα για να πείσει τη διοίκηση της ομάδας του να του τον φέρει!

Ο ρόλος για τον οποίο προορίζεται ο Φορτούνης στους “μαυραετούς” είναι αυτός του Ταλίσκα που θ' αποχωρήσει στο τέλος της χρονιάς.

Ωστόσο, όπως και παλαιότερα έτσι και τώρα, δημοσιεύματα στην Ελλάδα... αποδυναμώνουν τις προσδοκίες των Τούρκων, αναφέροντας ότι ο 25χρονος άσος των “ερυθρόλευκων” δεν... ψήνεται ιδιαίτερα να παίξει μπάλα στη γειτονική χώρα.

Πάντως, αν ο Φορτούνης αλλάξει γνώμη και καταλήξει στα χέρια του Γιουνές, τότε θα αγωνίζεται σε μια διοργάνωση λιγότερη. Υπενθυμίζουμε ότι η Μπεσίκτας έχει τιμωρηθεί επειδή δεν κατέβηκε να παίξει τον ημιτελικό κυπέλλου με την Φενέρ που είχε διακοπή, κι έτσι τη νέα σεζόν είναι αποκλεισμένη από τον θεσμό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK