Γιατί ο Μάριν μετακόμισε και πάλι στην εξέδρα

Ο Πάουλο Μπέντο δεν ενθουσιάστηκε με την εικόνα του Μάρκο Μάριν στα Χανιά και για αυτό το λόγο αποφάσισε να τον αφήσει για ακόμη μία φορά εκτός αποστολής από αγώνα πρωταθλήματος.

Γιατί ο Μάριν μετακόμισε και πάλι στην εξέδρα
marin ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Είναι δεδομένο ότι κάποια πράγματα που βλέπουμε όλοι εμείς απ’ έξω δεν σημαίνει αυτομάτως ότι τα βλέπει και ο εκάστοτε προπονητής. Σίγουρα ο Μάρκο Μάριν δεν «τρέλανε» με την εμφάνισή του στον ΑΟΧ. Φαινόταν άλλωστε και η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού. Ένα μήνα είχε να παίξει και μπήκε στα Περιβόλια για να περάσει κατά κάποιο τρόπο… εξετάσεις.

Ο Γερμανός δεν έκανε κάποιο «κρότο» με την παρουσία του. Από την άλλη όμως δεν ήταν και αδιάφορος. Όπως και να ‘χει πάντως, ο Μπέντο δεν ενθουσιάστηκε με την εικόνα του και για αυτό το λόγο αποφάσισε να τον ξαναστείλει στην εξέδρα.

Πλέον, αρχίζουν πάλι τα ερωτήματα για το πότε θα βρεθεί σε 18άδα ενός αγώνα πιο υψηλής επικινδυνότητας από αυτό του Κυπέλλου κόντρα στον ΑΟΧ ή στην Σπάρτη σε δέκα μέρες.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΛΘΕΙ Ο ΤΣΟΡΙ

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ντομίνγκες, ο Αργεντινός έδειχνε στο Ρέντη ότι ακόμα το μυαλό του είναι αλλού. Ακόμα το μυαλό του βρίσκεται στη διάρρηξη της οικείας του και αυτή τη στιγμή έχει μπει στη διαδικασία να αναζητήσει άλλο σπίτι.

Οπότε, καμία απολύτως έκπληξη ο αποκλεισμός του Τσόρι από την αποστολή του αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Όσο για τις άλλες περιπτώσεις; Ο Ρέτσος και ο Ελαμπντελαουί λόγω των τραυματισμών τους δεν μπορούσαν να βοηθήσουν και προφυλάχθηκαν ενόψει της αναμέτρησης με τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο.

Κατά τ’ άλλα, αναμένεται ένα σχήμα με Λεάλι, Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Βιάνα, Ντε Λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς, Φορτούνη, Σεμπά, Ελιουνούσι ή Πάρντο και Ιντέγιε.

Αναλυτικά η 18άδα: Ανδρούτσος, Μποτία, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Λεάλι, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομαό, Σεμπά, Βιάνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK