Η αινιγματική ανάρτηση του "φευγάτου" Τσόρι Ντομίνγκες

Την ώρα που τα σενάρια τον θέλουν να επιστρέφει άμεσα στην Αργεντινή με πιθανό προορισμό την Ρίβερ Πλέιτ, ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες έριξε "λάδι στη φωτιά" με ανάρτησή του στο Instagram.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΣΠΑΡΤΗ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΣΠΑΡΤΗ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

O Ολυμπιακός αγωνίζεται σε λίγη ώρα στην Τρίπολή κόντρα στον Αστέρα στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της Super League και ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες δεν βρίσκεται ούτε καν στις εξέδρες μιας που ο Πάουλο Μπέντο τον άφησε εκτός αποστολής (για μία ακόμα φορά), ο ίδιος πάντως φροντίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

Και αυτό γιατί ενώ εδώ και καιρό υπάρχουν οι φήμες που τον θέλουν να μην εξαντλεί το συμβόλαιό του (λήγει στο τέλος της σεζόν με τον Ολυμπιακό) και να επαναπατρίζεται στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ο ίδιος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία που αφήνει πολλά ερωτηματικά για το μέλλον του στους Πειραιώτες.

"Πάντα μαζί σας φίλοι", έγραψε το απόγευμα της Τετάρτης ο Αργεντινός άσος, με τα λόγια αυτά να συνοδεύουν μία φωτογραφία του από αγώνα με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" όπου φαίνεται να χαιρετάει την εξέδρα.

Λέτε να είναι ένας άτυπος αποχαιρετισμός; Το σίγουρο είναι πως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν επιβεβαιώνουν τα σενάρια που θέλουν τον Τσόρι Ντομίνγκες να επιδιώκει να "σπάει" τώρα τη ρήτρα που τον δεσμεύει με τους πρωταθλητές Ελλάδας, ωστόσο υπογραμμίζουν πως δεν μπορούν να αποκλείσουν τίποτα μέχρι το φινάλε της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τι κρύβεται πίσω από την ομιλία του Μπέντο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK