H... εκδίκηση του Νιλμάρ!

Πως ο "φυλακισμένος" στα Εμιράτα Βραζιλιάνος που βρέθηκε μια ανάσα από τον Ολυμπιακό, πήρε το... αίμα του πίσω. Το ιδιωτικό τζετ της Λιόν που περίμενε με αναμμένες τις μηχανές, ένα πλαστό διαβατήριο και το νέο "sms" προς Πειραιά. Διαβάστε την απίστευτη ιστορία. Γράφει ο Σταύρος Γεωργακόπουλος

SAO PAULO, BRAZIL - JUNE 13: Nilmar of Internacional celebrates their first goal during the match between Corinthians and Internacional for the Brazilian Series A 2015 at Arena Corinthians stadium on June 13, 2015 in Sao Paulo, Brazil. (Photo by Alexandre Schneider/Getty Images)
SAO PAULO, BRAZIL - JUNE 13: Nilmar of Internacional celebrates their first goal during the match between Corinthians and Internacional for the Brazilian Series A 2015 at Arena Corinthians stadium on June 13, 2015 in Sao Paulo, Brazil. (Photo by Alexandre Schneider/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Νιλμάρ είναι Βραζιλιάνος αλλά το σίριαλ του με την Αλ Νασρ μοιάζει με μεξικάνικη σαπουνόπερα. Δύο μήνες έχουν περάσει από το έντονο φλερτ του με τον Ολυμπιακό, το οποίο λίγο έλειψε να καταλήξει σε γάμο, αλλά δεν τα βρήκε με τη διοίκηση της ομάδας του στο οικονομικό και τα νέα επεισόδια σε αυτή την πολυτάραχη "σχέση" διαδέχονται το ένα το άλλο.

ΟΥΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΥΤΕ ΛΙΟΝ

Όπως σας έχει ενημερώσει σχετικά το Contra.gr, ο Νιλμάρ κάνει πλέον προπονήσεις με τη δεύτερη ομάδα της Αλ Νασρ επειδή δεν δέχθηκε να λύσει το συμβόλαιό του με τους όρους που του πρότεινε η ομάδα των Εμιράτων. Την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου κάτι αντίστοιχο συνέβη και με τη Λιόν. Την πρώτη ομάδα που έπαιξε στην Ευρώπη όταν πέρασε τον Ατλαντικό. Ο σύλλογος του "Σαμπιονά" τα βρήκε μαζί του στα άψε-σβήσε και ο πρόεδρός της Ζαν Μισέλ Ολάς έστειλε ιδιωτικό τζετ για να τον πάει… σφαίρα στη Γαλλία και να προλάβουν τις προθεσμίες.

Τελικά, δεν τα βρήκε με την Αλ Νασρ στον τρόπο καταβολής των δεδουλευμένων κι έμεινε εκεί, αποκλεισμένος, καθώς δεν ανανέωναν ούτε τη βίζα της συζύγου και των παιδιών του, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τον πιέσουν και να δεχθεί να λύσει το συμβόλαιό του κοψοχρονιά. Στη θέση του είχαν αποκτήσει έναν άλλο Βραζιλιάνο σέντερ φορ τον Βαντερλέι Ντος Σάντος.

Οι ομάδες του Κόλπου έχουν τη δυνατότητα να έχουν τρεις ξένους στο δυναμικό τους κι έναν Ασιάτη. Ο Βαντερλέι, λοιπόν, έφτασε στην Αλ Νασρ ως κάτοχος ασιατικού διαβατηρίου (σ.σ. από την Ινδονησία). Ένα από τα πρώτα παιχνίδια που έδωσε η ομάδα ήταν στο πλαίσιο του Ασιατικού Champions League στις 24 Αυγούστου με αντίπαλο την Ελ Τζάις από το Κατάρ. Νίκησαν 3-0 και εξασφάλισαν την πρόκριση.

ΤΟ ΜΑΪΜΟΥ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ

Υπολόγισαν, όμως, χωρίς τον ξενοδόχο. Οι αρμόδιοι της Ελ Τζάις κατέθεσαν ένσταση υποστηρίζοντας ότι το διαβατήριο του Βαντερλέι (από την Ινδονησία ντε) ήταν πλαστό, κάτι που αποδείχθηκε από τα αρμόδια όργανα με αποτέλεσμα η Αλ Νασρ να χάσει το παιχνίδι στα χαρτιά, να αποκλειστεί και ο ίδιος ο παίκτης να τιμωρηθεί με ποινή απαγόρευσης συμμετοχής για διάστημα δύο μηνών!

Όλα τα παραπάνω στέρησαν από την Αλ Νασρ το δικαίωμα να προχωρήσει στις διεθνείς υποχρεώσεις της, αλλά και να παίξει στο πρωτάθλημα χωρίς τον βασικό της φορ. Κάποια στιγμή θέλησαν να ενεργοποιήσουν τον Νιλμάρ, αλλά εκείνος δεν εμφανίστηκε "ζεστός" σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Ζήτησε, ωστόσο, ως ένδειξη καλής θέλησης να του επιτρέψουν να φέρει πίσω την οικογένειά του, αίτημα που έγινε δεκτό…

Ο καιρός πέρασε, άκρη δεν βρέθηκε για ακόμη μία φορά και τώρα οι άνθρωποι της Αλ Νασρ περιμένουν να ολοκληρωθεί το διάστημα τιμωρίας του Βαντερλέι ώστε να τον επαναφέρουν στην ενδεκάδα, παράλληλα να διώξουν έναν από τους άλλους τρεις Βραζιλιάνους που διαθέτουν και να αποκτήσουν έναν παίκτη με ασιατικό διαβατήριο (σ.σ. κανονικό, όχι μαϊμού).

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Ο Νιλμάρ, λοιπόν, μπορεί να έχασε δύο μεταγραφές, αφού μετά τον Ολυμπιακό "τσάκισε" και η ιστορία με τη Λιόν, μπορεί να είναι ανενεργός από πέρυσι το Μάιο, αλλά και η διοίκηση της ομάδας του το φυσάει και δεν κρυώνει. Ενόψει Γενάρη, πάντως, ο 32χρονος Βραζιλιάνος έχει στείλει μήνυμα στον Πειραιά ότι είναι διαθέσιμος αν κι εφόσον το ενδιαφέρον εξακολουθεί να υφίσταται.

Απάντηση δεν έχει πάρει, αφού οι "ερυθρόλευκοι" δεν ψάχνουν για άλλο επιθετικό, μετά την απόκτηση του Όσκαρ Καρντόσο, αλλά, όπως στη ζωή έτσι και στο ποδόσφαιρο, ποτέ δεν ξέρεις τι ξημερώνει. Ιδιαίτερα στην περίπτωση του Νιλμάρ, ο οποίος όταν σταματήσει οριστικά το ποδόσφαιρο σίγουρα θα γράψει βιβλίο με τίτλο "οι περιπέτειες ενός ποδοσφαιριστή στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα". Θα γίνει σίγουρα best seller…

News 24/7

24MEDIA NETWORK