Η φιέστα του πρωταθλητή: Ο Ολυμπιακός γιόρτασε το 43ο!

Σε μια λαμπρή γιορτή στο "Γ. Καραϊσκάκης", ο Ολυμπιακός πανηγύρισε με τον πλέον επίσημο τρόπο την κατάκτηση του 43ου πρωταθλήματος της ιστορίας του. Η ατάκα του Βαγγέλη Μαρινάκη και η απονομή της κούπας.

Η φιέστα του πρωταθλητή: Ο Ολυμπιακός γιόρτασε το 43ο!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την κατάκτηση του 43ου πρωταθλήματος της ιστορίας του γιόρτασε με κάθε επισημότητα το βράδυ της Κυριακής (17/4) ο Ολυμπιακός. Μετά το πάρτι που στήθηκε στον αγωνιστικό χώρο στο ματς με την Καλλονή, την οποία οι "ερυθρόλευκοι" νίκησαν με 5-0, ο κόσμος έμεινε στις εξέδρες του "Γ. Καραϊσκάκης" για να γιορτάσει μαζί με τους παίκτες έναν ακόμη τίτλο.

Αρχικά, στα μάτριξ του γηπέδου έπαιξε ένα VIDEO με τις καλύτερες στιγμές της σεζόν. Από τα 21.300 διαρκείας, τον καταιγιστικό Κώστα Φορτούνη και τις νίκες σε Λονδίνο, Ζάγκρεμπ και Τούμπα, μέχρι το 4-0 επί της ΑΕΚ και το 3-1 επί του Παναθηναϊκού.

Στη συνέχεια, μετά την είσοδο των ακαδημιών, της ομάδας πόλο των γυναικών του Ολυμπιακού και τους αθλητές που θα πάνε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, την εμφάνισή του έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ισχυρός άνδρας των "ερυθρολεύκων" ρώτησε αρχικά τον Χρήστο Φερεντίνο αν αντέχει άλλα 15 πρωταθλήματα και στη συνέχεια αφιέρωσε τον τίτλο στον Γιώργο Σαλονίκη, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Μάρκο Σίλβα, Κώστας Φορτούνης, Ρομπέρτο και Φουστέρ δέχθηκαν το περισσότερο χειροκρότημα από τον κόσμο του Ολυμπιακού στο "Καραϊσκάκης" κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο και δεκάδες βεγγαλικά έκαναν τη νύχτα... μέρα στο Φάληρο τη στιγμή της στέψης.

Αμέσως μετά την απονομή, οι παίκτες του Ολυμπιακού κατευθύνθηκαν προς τις εξέδρες, προκειμένου να γιορτάσουν μαζί με τον... συμπαίκτη τους, τον κόσμο, την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος.

Μέσα σε όλα, την παράσταση έκλεψε ο Ρομπέρτο, ο οποίος ήταν σε μεγάλα κέφια και έκανε βόλτες στο γήπεδο με το ηλεκτρικό σκούτερ του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μαρινάκης: "Φερεντίνο, αντέχεις άλλα 15 πρωταθλήματα;"
Ολυμπιακός - Καλλονή 5-0

TO LIVΕ ΤΗΣ ΦΙΕΣΤΑΣ

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK