Η Γουότφορντ πρόλαβε για 14 λεπτά τον... Ολυμπιακό!

Ο Χουάν Κάρλος Παρέδες είναι επίσημα "ερυθρόλευκος", με την Γουότφορντ να προλαβαίνει τον Ολυμπιακό και να ανακοινώνει εκείνη πρώτη το δανεισμό του στους πρωταθλητές Ελλαδας.

Η Γουότφορντ πρόλαβε για 14 λεπτά τον... Ολυμπιακό!

Τα ξημερώματα της Τρίτης ο Χουάν Κάρλος Παρέδες προσγειώθηκε στην Ελλάδα προκειμένου να κλείσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και αυτή είναι πλέον γεγονός εδώ και λίγη ώρα.

Η Γουότφορντ πρόλαβε για 14 λεπτά τον... Ολυμπιακό!

Στις 4.30 ώρα Ελλάδας η Γουότφορντ γνωστοποίησε πως παραχώρησε τον άσο από το Εκουαδόρ με τη μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό, που έχει μάλιστα και οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι, ενώ στην ανακοίνωση τονίζει πως ο 29χρονος "φόρεσε 61 φορές τη φανέλα των σφιγγών μετά την μετακίνησή του από την Μπαρτσελόνα του Εκουαδόρ τον Ιούλιο του 2014".

Δεκατέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε και η επιβεβαίωση και από πλευράς Ολυμπιακού, με τη σχετική ανακοίνωση (για τον παίκτη που ήρθε να πλαισιώσει τον Ντιόγκο Φιγκέιρας στο δεξί άκρο της άμυνας) να αναφέρει: "Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς αμυντικού Χουάν Κάρλος Παρέδες Ρεάσκο, από την Αγγλική Γουότφορντ".

ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΔΕΣ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κλείνει Παρέδες ο Ολυμπιακός
Ούτε Παρέδες, ούτε Ρομέρο για Ολυμπιακό
Ιταλικό δημοσίευμα για Παρέδες και Ολυμπιακό

News 24/7

24MEDIA NETWORK