Η νέα ομάδα της ακαδημίας του Ολυμπιακού

Τη 2η της προπόνηση πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη η νέα ομάδα της Ακαδημίας του Ολυμπιακού την οποία συγκροτούν παιδιά με νοητική υστέρηση από Ειδικά Σχολεία του Πειραιά.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές μαζί με τους προπονητές τους κ. Δρούγκα και κα Πατσούρα στο πλαίσιο του προγράμματος «Μαζί στη ζωή, μαζί στον Ολυμπιακό» έχουν συγκροτήσει μια σπουδαία ομάδα η οποία μαθαίνει δυο φορές την εβδομάδα τα μυστικά της μπάλας και σε μικρό χρονικό διάστημα θα είναι έτοιμη και για αγώνες.

Το παρών στη 2η προπόνηση έδωσε ο Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Ελευθεριάδης αλλά και οι προπονητές κ.κ Βενιαμίν, Θεοδώρου, Στρακόσια και Χατζηράπτης. Μετά από την ολοκλήρωση της προπόνησης μοιράστηκαν μέσα στα αποδυτήρια στα παιδιά τα τρία έντυπα-οδηγοί της Ακαδημίας που έχουν ως αντικείμενο την ψυχολογία και την διατροφή, τον εργομετρικό έλεγχο αλλά και την πρόληψη και αποκατάσταση τραυματισμών!

Όπως είναι κατανοητό τα παιδιά θα έχουν και πολύ... μελέτη τις επόμενες ημέρες!

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...

Face Control

Ο Μπούσης δεν βγήκε από ταινία του Σκορσέζε

Ο Μιχάλης Μπούσης είναι αυτός που περίμεναν εναγωνίως στον ΟΦΗ. Ο 'σωτήρας' που πρώτα θα φτιάξει τη νοοτροπία και μετά θα βάλει λεφτά. Ο εξ Αργολίδος επιχειρηματίας είναι αυτός που ακούμπησε στο συναίσθημα μετά από χρόνια.