Η παρουσίαση του "Χρυσού Θρύλου" στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"

Το μεσημέρι της Δευτέρας (17/10), στην αίθουσα "V' Ammos" του "Γεώργιος Καραϊσκάκης", πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου "Χρυσός Θρύλος" για τα 91 χρόνια ιστορίας του Ολυμπιακού.

Η παρουσίαση του "Χρυσού Θρύλου" στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πλήθος από δόξες του μακρινού αλλά και πιο πρόσφατου παρελθόντος έδωσαν το παρών στην εκδήλωση. Δαρίβας (πρόεδρος του συνδέσμου βετεράνων), Υφαντής, Πολυχρονίου, Αγγελής, Βαμβακούλας, Λεμονής, Πουρσανίδης, Τζόρτζεβιτς, Νινιάδης και πολλοί ακόμη παίκτες που έχουν φορέσει τα ερυθρόλευκα ανά δεκαετίες βρέθηκαν στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Μαυρογενίδης, Πάντος, Κοκολάκης και Ελευθεριάδης ήταν μεταξύ όσων εκπροσώπησαν την Ακαδημία, ενώ από την ομάδα του Ολυμπιακού το παρών έδωσαν οι Ρέτσος και Μποτία. Στην εκδήλωση παρευρέθη και ο Αυλωνίτης, όπως και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης τιμήθηκε ο Γιώργος Δαρίβας, ενώ εκ μέρους των βετεράνων μίλησε ο γγ. του συνδέσμου, Αντώνης Γλύκας.

Παρουσίες σημειώθηκαν και από τον πολιτικό χώρο, ενώ στην αίθουσα του "V' Ammos" βρέθηκαν η κ. Νταϊφά και η κ. Ρωσσίδη.

Στο πάνελ της κατάμεστης αίθουσας του Φαληρικού γηπέδου ήταν οι Σάββας Θεοδωρίδης (αντιπρόεδρος ΠΑΕ Ολυμπιακός), Γιάννης Μωράλης (Δήμαρχος Πειραιά), Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και οι δύο άνθρωποι που δούλεψαν ατελείωτες ώρες για βγει ο "Χρυσός Θρύλος", Νίκος και Γιώργος Γαβαλάς, γιος και αδερφός του αείμνηστου Νικήτα Γαβαλά. Την παρουσίαση του βιβλίου προλόγισε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK