Η Sport στέλνει Τέγιο και Ματιέ στον Πειραιά

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει πάρει... σκούπα και κάνει ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα. Δυο παίκτες που δεν φαίνεται να υπολογίζει ο Ισπανός τεχνικός βρίσκονται στη λίστα του Ολυμπιακού, σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα (VIDEO).

Η Sport στέλνει Τέγιο και Ματιέ στον Πειραιά
Mathieu tello

Οι "ερυθρόλευκοι" αναζητούν τόσο έναν παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στην άμυνα όσο κι έναν εξτρέμ. Σύμφωνα με την Sport.es, οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για δυο παίκτες που δεν υπολογίζει ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην Μπαρτσελόνα και παίζουν σε αυτές τις θέσεις.

Ο λόγος για τον Ζερεμί Ματιέ και τον Κριστιάν Τέγιο. Ο Γάλλος μένει ελεύθερος, οπότε, θεωρητικά, είναι πιο εύκολη περίπτωση ( παρότι στον Ολυμπιακό αναφέρουν ότι είναι... απλησίαστος οικονομικά), ενώ ο δεύτερος έχει ακόμα συμβόλαιο για έναν χρόνο.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Τέγιο αγωνίστηκε δανεικός με τα χρώματα της Φιορεντίνα, πραγματοποιώντας 42 συμμετοχές με 4 γκολ και 8 ασίστ.

Όσον αφορά τον Ματιέ, φέτος έπαιξε σε 16 αγώνες με την Μπάρτσα σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας κι ένα γκολ κόντρα στην Αλαβές.

Καθημερινή LIVE ενημέρωση για ότι μεταγραφική είδηση "σκάει" σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς και παρασκήνια, tweets, δημοσιεύματα, ειδήσεις στο All About Transfers του Contra.gr.

News 24/7

24MEDIA NETWORK