Η σχέση του Ολυμπιακού με τον Βαλβέρδε θα είναι για πάντα ξεχωριστή

O Oλυμπιακός δεν θα μπορούσε να ξεχάσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε μία ημέρα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ισπανίας από τη δική του Μπαρτσελόνα. Το tweet ήταν χαρακτηριστικό.

Στα τρία, συνολικά, χρόνια που ο Ερνέστο Βαλβέρδε κάθισε στον πάγκο του Ολυμπιακού, οι σχέσεις που σφυρηλατήθηκαν μεταξύ του κλαμπ και του Ισπανού προπονητή ήταν σχέσεις ζωής.

Από το 2012 και μετά, χρονιά κατά την οποία ο αγαπημένος προπονητής της εξέδρας αποχώρησε από τον Πειραιά, εξακολουθεί να υπάρχει ένας απέραντος αμοιβαίος σεβασμός. Φάνηκε άλλωστε και στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ετσι λοιπόν η ενέργεια των "ερυθρόλευκων" να στείλει διαδικτυακά συγχαρητήρια στον Βαλβέρδε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Μπαρτσελόνα ήταν απολύτως αναμενόμενη. Η δε φωτογραφία που συνόδευσε το σχετικό tweet απολύτως ενδεικτική προθέσεων και συναισθημάτων.

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.