H θέση του Ολυμπιακού για τον Μιραλάς

Μετά το όργιο φημών στην Αγγλία περί αποχώρησης του Κέβιν Μιραλάς από την Έβερτον και επιστροφής του στον Ολυμπιακό, η πειραϊκή ΠΑΕ θέλησε να πάρει θέση για τον Βέλγο άσο.

H θέση του Ολυμπιακού για τον Μιραλάς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Έχουν περάσει πέντε ολόκληρα χρόνια από τότε που ο Ολυμπιακός πούλησε στην Έβερτον τον Κέβιν Μιραλάς βάζοντας λίγο πάνω από 7.500.000 ευρώ στα ταμεία του και σποραδικά έχει γίνει λόγος για πιθανή επιστροφή του Βέλγου στο μεγάλο λιμάνι όμως εδώ και λίγες ώρες οι φήμες αυτές έχουν πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις.

Κάτι το γεγονός πως ο 29χρονος δεν έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής από την αρχή της σεζόν (13 λεπτά έχει αγωνιστεί στην Premier League) και κάτι τα Likes που έκανε σε ποσταρίσματα του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Λαμία ήταν αρκετά για να ανάψει η σπίθα ενώ το "κερασάκι στην τούρτα" ήταν ο αποκλεισμός του -για πρώτη φορά φέτος- από την αποστολη του εκτός έδρας αγώνα με την Τσέλσι.

Την ίδια ώρα πάντως που οι οπαδοί του Ολυμπιακού ονειρεύονται το σούπερ μπαμ από τη διοίκηση (η οποία δεδομένα ψάχνει για ενίσχυση στη γραμμή κρούσης) και μάλιστα με παίκτη που έχει τρομερό "ρεύμα", οι "ερυθρόλευκοι" δεν επιβεβαιώνουν το φλερτ.

"Δεν υπάρχει κανένα θέμα Μιραλάς", λένε στον Ολυμπιακό και μένει να δούμε αν ισχύει το "όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά", μετά τα αρκετά αγγλικά δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τις πιθανότητες επιστροφής του Βέλγου στον Πειραιά.

Photo Credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK