Ή τώρα ή ποτέ ο Εμενίκε!

Δεν θα περιμένει για πολύ καιρό ακόμα ο Ολυμπιακός τον Νιγηριανό επιθετικό. Το αργότερο εώς την Δευτέρα (3/7) θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις, είτε θετικές, είτε αρνητικές.

Feyenoord's Eric Botteghin, left, fights for the ball with Fenerbahce Emmanuel Emenike, right, during the Europa League group A soccer match between Fenerbahce and Feyenoord, in Istanbul, Thursday, Sept. 29, 2016. (AP Photo)
Feyenoord's Eric Botteghin, left, fights for the ball with Fenerbahce Emmanuel Emenike, right, during the Europa League group A soccer match between Fenerbahce and Feyenoord, in Istanbul, Thursday, Sept. 29, 2016. (AP Photo) AP

Ο Μπέσνικ Χάσι είχε ζητήσει την απόκτηση ενός επιθετικού πριν «πετάξει» η αποστολή του Ολυμπιακού για το Γκενκ, όπου θα πραγματοποιήσει το β’ στάδιο προετοιμασίας του.

Οι δυσκολίες όμως είναι πολλές, γιατί οι «ερυθρόλευκοι» παλεύουν με τον Ουσίγιος μία επιλογή που έχει ένα σωρό εμπόδια. Η Φενέρμπαχτσε βέβαια έκανε το πρώτο βήμα με τον Εμενίκε. Τον «έκοψε» από την αποστολή για την καλοκαιρινή προετοιμασία και ουσιαστικά του έστειλε μήνυμα ότι «δεν σε υπολογίζουμε, βρες ομάδα».

Ο Νιγηριανός είχε την ψευδαίσθηση ότι θα μπορούσε να μείνει στην Κωνσταντινούπολη, αλλά η απόφαση της τουρκικής ομάδας να μην τον αφήσει να κάνει καν προπόνηση με το υπόλοιπο γκρουπ, απέδειξε και τις… διαθέσεις της.

Στην Τουρκία μάλιστα υποστήριζαν ότι μπορεί να μείνει και ελεύθερος. Κάποιοι άλλοι ότι έχει ήδη μείνει. Λίγη σημασία έχουν όλα αυτά. Αυτό που έχει σημασία για τον Ολυμπιακό είναι ότι δεν μπορεί να τον περιμένει.

Το αργότερο μέχρι την Δευτέρα (3/7) θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις για τον Νιγηριανό, είτε θετικές, είτε αρνητικές. Στο λιμάνι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι έχουν σοβαρές πιθανότητες να τον ντύσουν στα «κόκκινα» παρά το σοβαρό ενδιαφέρον της Σαχτάρ Ντόνετσκ, η οποία έχει «γερό» πορτοφόλι για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του παίκτη και ως έξτρα «όπλο» την απευθείας συμμετοχή της στους ομίλους τουChampionsLeague.

Ή τώρα ή ποτέ λοιπόν είναι η ιστορία με τον Εμενίκε. Αν η υπόθεση δεν κυλήσει θετικά, τότε θα ενεργοποιηθεί το «PlanB» που λέει τον Τσοπ της Κάλιαρι ή τον Μουκαντζό της Λοριάν. Εκτός κι αν υπάρχει κάποιο όνομα – έκπληξη στη λίστα με τους επιθετικούς.

AP Photo

News 24/7

24MEDIA NETWORK