Ήρθε να κάνει... ταραχή ο Τζούρτζεβιτς!

Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς έφτασε λίγο μετά τις 21.00 στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" δείχνοντας με το... καλημέρα ότι ήρθε να κάνει "ταραχή" στο λιμάνι και τον Ολυμπιακό, φορώντας μπλουζάκι με τη λέξη "Riot".

Στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" κατέφθασε λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ της Τρίτης (29/8) ο Σέρβος επιθετικός, Ούρος Τζούρτζεβιτς, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού.

Τον 23χρονο φορ υποδέχθηκε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κωνσταντίνος Καραπαπάς, ο οποίος τον συνόδευσε μέχρι το αυτοκίνητο της ομάδας που τον περίμενε.

Αυτό που... έκανε τη διαφορά ήταν φυσικά το μπλουζάκι που επέλεξε να φορέσει ο Τζούτζεβιτς, το οποίο έγραφε "Night Riot" (νυχτερινή... ταραχή), με τους φίλους του Ολυμπιακού να κάνουν αμέσως τον παραλληλισμό.

Όσον αφορά το deal με την Παρτίζαν και τον Ολυμπιακό, αυτό έκλεισε στα 2.500.000 ευρώ, συν ένα ποσοστό μεταπώλησης που φτάνει το 15%. Παράλληλα, σύμφωνα με τους Σέρβους, στη συμφωνία ενδέχεται να συμπεριληφθεί και ο δανεισμός του Σάσα Ζντιέλαρ.

Δείτε τον Τζούρτζεβις: