Ήρθε ο... αστεράτος Μίλιτς

Η απογευματινή άφιξη του Χρβόγε Μίλιτς στην Αθήνα, η μπλούζα με τ' αστεράκια και η... περιέργεια των ταξιδιωτών. Δείτε φωτογραφίες του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Ολυμπιακού.

Η απόκτηση του Χβρόγε Μίλιτς ήταν η πιο "αθόρυβη" κίνηση του Ολυμπιακού στο μεταγραφικό πεδίο. Το ίδιο "άηχη" ήταν και η άφιξή του στην Αθήνα, αφού ούτε προκάλεσε ντόρο ούτε δηλώσεις υπήρξαν.

Ήλθε, μπήκε στο αυτοκίνητο και απήλθε για το ξενοδοχείο ο 28χρονος Κροάτης διεθνής, πρώην ποδοσφαιριστής της Φιορεντίνα, τον οποίο υποδέχθηκε  στο "Ελ.Βενιζέλος" ο Κώστας Καραπαππάς.

Η παρουσία φωτογράφων προσέλκυσε τα βλέμματα των έτερων ταξιδιωτών στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας, οι οποίοι προσπαθούσαν να καταλάβουν ποιος είναι ο τύπος με το καπέλο, το backpack και το μαύρο, γεμάτο αστέρια, t-shirt.

Όχι τ' αστέρια του Champions League. Γι' αυτά ωστόσο ήρθε στους Πρωταθλητές ο Μίλιτς, αφήνοντας το Καμπιονάτο για το ελληνικό πρωτάθλημα. Μάλιστα οι "ερυθρόλευκοι" σκοπεύουν να τον δηλώσουν στην ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια με την Παρτιζάν.