Ιντέγε: "Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο"

Ο Ιντέγε Μπράουν τόνισε πως αυτό που λείπει από τον Ολυμπιακό είναι η δουλειά, έτσι ώστε να υπάρξει καλύτερη συνεννόηση μεταξύ των ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο.

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα ΑΕΛ - Ολυμπιακός 1-0, ο Αφρικανός άσος μίλησε για την εικόνα των ερυθρόλευκων και στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα θέλει ακόμα χρόνο και δουλειά για να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο.

"Ήταν δύσκολο να εξηγήσω το λόγο για τον οποίο χάσαμε το παιχνίδι. Τώρα πρέπει να αφήσουμε πίσω μας τον αγώνα με την Λάρισα. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, καθώς έχουμε πολύ δύσκολη βδομάδα μπροστά μας με τον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Πρώτη φορά παίζουμε μαζί και ακόμα δεν γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον. Πρέπει να δουλέψουμε στις προπονήσεις, προκειμένου να μπορούμε να συνεργαστούμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο".

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...