Στον Ολυμπιακό ο Ρόι Κάρολ

Παίκτης του Ολυμπιακού θα είναι και τυπικά το βράδυ της Πέμπτης, οπότε θα υπογράψει το συμβόλαιό του, ο Ρόι Κάρολ. Το Contra.gr είχε προαναγγείλει τη συμφωνία και τους όρους της. "Ζήτω ο Ολυμπιακός".

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του Ρόι Κάρολ από τον ΟΦΗ στον Ολυμπιακό, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από την πλευρά του ΟΦΗ και συγκεκριμένα από το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της κρητικής ΠΑΕ, Βαγγέλη Αποστολάκη.

"Ο πρόεδρος της Δ.Ε., Βασίλης Ξημέρης, πριν λίγες εβδομάδες βρισκόταν στην Αθήνα για ένα θέμα της Super Leauge και δέχθηκε επίσημη κρούση από τον Ολυμπιακό. Αποφασίσαμε ομόφωνα πως αν προσφερθεί η ρήτρα για τον Κάρολ να δώσουμε τον παίκτη. Είναι τελειωμένο. Τα οικονομικά οφέλη από αυτή την μεταγραφή ανέρχονται στις 330.000 ευρώ", τόνισε στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Οι οικονομικοί όροι της μεταγραφής που προβλέπουν την κάλυψη του ''μπάι άουτ'' των 300.000 ευρώ αποκάλυψε την Τετάρτη το Contra.gr και ουσιαστικά επιβεβαίωσε η πλευρά του ΟΦΗ. Αυτοί γίνονται με τον εξής... πρωτότυπο τρόπο: ένα μέρος του ποσού -περίπου 170.000 ευρώ- συμψηφίζεται με οφειλές της προηγούμενης διοίκησης της Κρητικής ΠΑΕ προς τον Ολυμπιακό. Σε αυτό το ποσό προστίθενται οι 50.000 ευρώ που είχε λαμβάνειν ο Κάρολ από την ΠΑΕ ΟΦΗ και οι 100.000 ευρώ που εν τέλει θα μπουν στα ταμεία των Κρητικών.

Διαβάστε το χρονικό για Κάρολ όπως πρώτο το αποκάλυψε το Contra.gr:

30/10/2011: Η κουβέντα για τερματοφύλακα και ο Ρόι Κάρολ

15/01/2012: "Παίζει" δυνατά ο Κάρολ

24/01/2012: Την Τετάρτη οι εξελίξεις για Κάρολ

25/01/2012: Το σίριαλ Κάρολ συνεχίζεται...

25/01/2012: Υπογράφει ο Κάρολ στον Ολυμπιακό

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.