Καμπανάκι του Χάσι τους παίκτες του

Ο Μπέσνικ Χάσι δεν θέλει επ ουδενί οι παίκτες του να καθίσουν πάνω στο 3-1 του πρώτου αγώνα και να εφησυχάσουν ενόψει της ρεβάνς με την Παρτίζαν την επόμενη Τετάρτη στο "Καραϊσκάκης".

Την ιδιαίτερη προσοχή των παικτών του στη ρεβάνς με την Παρτίζαν (την επόμενη Τετάρτη στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης) παρά το πολύ θετικό αποτέλεσμα του πρώτου επέστησε ο Μπέσνικ Χάσι.

Ο Κοσοβάρος προπονητής μίλησε στους ποδοσφαιριστές του στου Ρέντη πριν την προπόνηση και τόνισε ότι στο παιχνίδι της προσεχούς Τετάρτης οφείλουν να παρουσιαστούν απολύτως συγκεντρωμένοι και να αγωνιστούν σαν να πρόκειται για... τελικό.

Η χαρακτηριστική ατάκα ήταν "ξεχάστε το πρώτο παιχνίδι" δείγμα ότι ο Χάσι το μόνο που δεν θέλει να δει είναι χαλαρότητα και εφησυχασμός. Αλλωστε στο ποδόσφαιρο πολλά έχουν δει τα μάτια μας, προφανώς και τα δικά του. 

Για τη ρεβάνς με την Παρτιζάν αναμένεται να είναι έτοιμοι οι Φορτούνης και Ομάρ οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στο πρώτο παιχνίδι για διαφορετικούς λόγους.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...