"Κανένα θέμα Μπέντο"

Από τον Ολυμπιακό ξεκαθάριζαν ότι δεν έχει τεθεί θέμα απομάκρυνσης του Πορτογάλου τεχνικού, τονίζοντας μάλιστα πώς το μυαλό όλων δεν είναι πουθενά αλλού εκτός από το παιχνίδι της Δευτέρας στους "Ζωσιμάδες".

Η αλήθεια είναι πώς ο Πάουλο Μπέντο είναι υπό κρίση και αμφισβήτηση. Και είναι υπό αμφισβήτηση κυρίως από τον κόσμο, γεγονός που θα μπορούσε ν' αποτελέσει οιωνό αποχώρησης. Διότι όσες φορές ένας προπονητής δεν έχει γεμίσει το μάτι των οπαδών του Ολυμπιακού, πολύ δύσκολα στέκεται στην άκρη του πάγκου.

Τα δημοσιεύματα είναι πολλά και έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι ενδεχομένως να είναι και "τελικός" για τον Πορτογάλο το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους "Ζωσιμάδες" (12/12).

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός πάντως το βράδυ του Σαββάτου (10/12) κι αφού έχει περάσει περίπου μιάμιση μέρα από τη στιγμή που σιγοψιθυρίζεται ότι ο Πορτογάλος τεχνικός είναι σε δύσκολη θέση, ξεκαθάρισε ότι "δεν υπάρχει κανένα θέμα Μπέντο". Τόνιζαν μάλιστα ότι αυτό που έχουν στο μυαλό τους στο λιμάνι δεν είναι τίποτε άλλο από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους "Ζωσιμάδες".

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!