Καραπαπάς: "Δεν σκούζουμε σαν τους άλλους αλλά βλέπουμε τι γίνεται!"

Mε σχόλιό του στο facebook, o Kώστας Καραπαπάς εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία του Μάνταλου και συμπλήρωσε ότι ο Ολυμπιακός έσπασε ένα ακόμη μπλόκο.

Καραπαπάς: "Δεν σκούζουμε σαν τους άλλους αλλά βλέπουμε τι γίνεται!"
karapapas ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ολα όσα έγραψε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Δυο πέναλτι-μαρς που δε δόθηκαν υπέρ μας, στο ένα μάλιστα... εφευρέθηκε φάουλ για να γυρίσει πίσω το πλεονέκτημα! Μια άδικη αποβολή και μια κίτρινη κάρτα που τη βλέπει ο Μποτία χωρίς λόγο, την στιγμή που κάποιος με πολιτικά ρούχα τον βρίζει μέσα στον αγωνιστικό χώρο! Ο Σολτάνι που έβριζε και χειρονομούσε στον πεσμένο Σεμπά, ούτε... μισή κάρτα!

Ο διαιτητής δεν σταμάτησε άμεσα με κόκκινη στον Λισγάρα τους τσαμπουκάδες και κοίταζε απο απόσταση επιτρέποντας όσα έγιναν στη συνέχεια! Επίσης, ο διαιτητής βλέπει μπροστά του το χτύπημα στον Μίλι, στο κεφάλι κα αφήνει το ματς να συνεχίζεται με τον παίκτη μας πεσμένο και τους υπόλοιπους να φωνάζουν...

ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΠΛΟΚΟ ΕΣΠΑΣΕ με τσαμπουκά και με ποιότητα. Εμείς δε θα γίνουμε σαν τους άλλους να σκούζουμε αλλά βλέπουμε τι γίνεται... ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΗΝΑ..."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Εγκληματικό τάκλιν του Λισγάρα και δυο κόκκινες!
Νίκη... τίτλου στην Ξάνθη ο Ολυμπιακός!

News 24/7

24MEDIA NETWORK