Καραπαπάς για μεταγραφές και... ψευδομάρτυρες

Ο Κώστας Καραπαπάς μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για τις μέχρι τώρα μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού, τον Χάσι αλλά και για τις πρόσφατες καταγγελίες από Πλατανιά.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ  (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN) EUROKINISSI SPORTS

Στον αέρα του Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Το δέκα το κακό" με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (14/7) ο Κώστας Καραπαπάς.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρθηκε στην καλή εικόνα που έχει αφήσουν μέχρι τώρα οι πρωταθλητές Ελλάδας στην προετοιμασία και για τις μεταγραφές που έχουν γίνει ενώ έκανε λόγο για ψευδομάρτυρες για το ματς με τον Πλατανιά και ζήτησε "να υπάρχει κανονικό ποδόσφαιρο που μην αποφασίζουν οι Υπουργοί τους επόπτες".

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ:

Για την προετοιμασία του Ολυμπιακού: "Γίνεται πολλή δουλειά από ποδοσφαιριστές και προπονητές. Υπάρχει ένα κλίμα που δεν το έχω ξαναδεί, εδώ κι έξι χρόνια. Πάντα ήταν καλό, αλλά τώρα... η ομάδα είναι μια γροθιά και θα φανεί στους αγωνιστικούς χώρους. Λόγω της παρουσίας πολλών Ελλήνων, της παρουσίας παιδιών μικρών προερχόμενων από τις ακαδημίες, έχουμε σπουδαίους παίκτες και καλούς χαρακτήρες. Υπάρχει πολλή πειθαρχία. Θα συνεχιστεί αυτό και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι".

Για το φιλικό με την Άλκμααρ και την ετοιμότητα των "ερυθρόλευκων": "Μας έλεγε η Άλκμααρ ότι δεν πρέπει να υπάρχει άνθρωπος στο γήπεδο για τέσσερις ημέρες. Όταν πήγα εκεί, είδα όλο το... χωριό. Η εικόνα ήταν καλή, αλλά τα φιλικά είναι φιλικά. Σημασία έχει να είμαστε έτοιμοι στα επίσημα. Να είμαστε στους ομίλους του Champions League. Έτσι, με αυτό το στόχο χτίζεται η ομάδα".

Για τα λάθη του προηγούμενου καλοκαιριού και την κίνηση των διαρκείας: "Το είπαμε ότι έγιναν λάθη πέρυσι. Τα διορθώνουμε εμπράκτως. Αποτυπώνεται αλλαγή κλίματος στα διαρκείας, όχι μόνο στα σχόλια. Έχουμε φθάσει τα 10.000 διαρκείας και από Δευτέρα που μπαίνουν και οι νέοι, εκτιμώ ότι θα ξεπεράσουμε το περυσινό ρεκόρ. Υπάρχει η αίσθηση ότι χτίζεται μια δυνατή ομάδα, έχουν γίνει ποιοτικές προσθήκες. Οι νέοι μπήκαν στο κλίμα, τους πήρε μόνο λίγες ημέρες. Πιστεύω θα δούμε πολύ ωραία πράγματα".

Για το αν θα γίνουν άλλες μεταγραφές: "Έχω πει στην παρούσα φάση ότι δεν θα γίνουν μεταγραφές. Το καλοκαίρι είναι μεγάλο δεν τελειώνει ούτε τον Ιούλη, ούτε τον Αύγουστο, βλέποντας και κάνοντας. Είναι και το δώσε, όχι μόνο το πάρε. Έχουμε απορρίψει αυτό καλοκαίρι πάνω από 10-12 προτάσεις. Ο Ολυμπιακός είναι σοβαρό μέγεθος στην Ευρώπη και για να πάρει κάποιος έναν παίκτη πρέπει να δώσει σοβαρό αντίτιμο. Ο Ολυμπιακός δεν πουλάει, κάνει deals. Πάντα με γνώμονα το καλό του συλλόγου.

Όταν έχει φθάσει σε αυτό το επίπεδο και παίρνει αυτό που αξίζουν οι ποδοσφαιριστές του, ο κόσμος το καταλαβαίνει. Καταλαβαίνει επίσης ότι από ένα σημείο και πάνω, ο ποδοσφαιριστής δεν μένει στην Ελλάδα. Να το καταλάβουν. Όταν κάποιος παίρνει 600.000 ευρώ κι έρχεται ο άλλος και του δίνει 2.000.000 ευρώ, θα φύγει. Μπαίνουν κι άλλα πράγματα. Όταν πηγαίνει κάποιος στην Premier League όπως ο Λούκα (Μιλιβόγεβιτς), όλοι κοιτάζουν την ελληνική αγορά".

Για τον Γιάγκος Βούκοβιτς: "Ο Βούκοβιτς έχει όλα τα στοιχεία, κι ως χαρακτήρας κι ως σωματοδομή για να γίνει ο ηγέτης της άμυνας. Ήρθε, πέρασε τα πάνδεινα για να φύγει από την Κόνιασπορ, έφθασε να πει θα πάω στο Βελιγράδι και δεν θα με ξαναδείτε. Εύκολα πάει κάποιος στην Τουρκία, δύσκολα φεύγει".

Για το αν ο Μπέσνικ Χάσι έχει άγχος: "Άγχος και στρες έχουν όλοι άνθρωποι που ξεκινούν κάτι. Είναι πειθαρχημένος, αυστηρός, μεθοδικός, οπότε επικεντρώνεται στη δουλειά. Εμένα μου αρέσει, αλλά αρέσει και στους ποδοσφαιριστές".

Για τα playoffs και την αντίθετη άποψη των Big-4 ως προς τη διεξαγωγή τους: "Είναι κωλοτούμπα για αυτούς που κατάλαβαν ότι τα playoffs είναι μια διαδικασία που δεν έχει νόημα,. Δεν γίνεται στην πραγματικότητα, δεν γίνονται σε καμία χώρα playoffs με αυτόν τον τρόπο. Θέλουμε ένα πρωτάθλημα κανονικό όπως σε όλη την Ευρώπη με δύο γύρους. Στα playoffs άδεια γήπεδα είχαμε".

Για το θέμα με τα τηλεοπτικά και τη διαφορά NOVA-Super League: "Θα καθίσουμε στο τραπέζι να συζητήσουμε, εμείς μπήκαμε στη κεντρική διαχείριση με λιγότερα χτήματα για να μπορέσουν να ζουν και οι άλλες ομάδες. Να συγκλίνει το ενδιαφέρον και των μεγάλων και των μικρών. Να υπάρχει μια λογική υγείας. Να δούμε τις αντιπροτάσεις της NOVA. Εμείς έχουμε τηλεοπτικό ενδιαφέρον, αλλά τι να το κάνει όταν... σκάνε οι άλλοι. Χωρίς να αποφασίζουν οι υπουργοί ποιοι θα είναι οι επόπτες..."

Για την υπόθεση του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά: "Πληρώθηκαν άνθρωποι για να ψευδομαρτυρήσουν. Αν αλλάξουμε τη δομή του ποδοσφαίρου, αν διαιτητής, αξιωματούχοι, ΔΕΑΒ, δεν βλέπουν τίποτα, αλλά υπάρχει ένας που είτε είναι ψυχασθενής, είτε τα πήρε, είτε έτσι του ήρθε, να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο. Να πέσουμε κι εμείς ξεροί κάτω και να τιμωρείται η άλλη ομάδα. Να το δουν όλοι πιο ποδοσφαιρικά. όχι και να τιμωρηθούμε γιατί κάποιοι έχουν συγκεκριμένη δουλειά και σχέση με συγκεκριμένο άνθρωπο.

Για τον ποιον θέλει αντίπαλο στην κλήρωση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League: "Θέλω Χαφναρφιόρντουρ . Πέρυσι ο Ολυμπιακός έπαιξε στο πιο δυτικό σημείο που παίζεται (Αρούκα), στο πιο ανατολικό (Αστάνα) και στο πιο νότιο (Χαπόελ Μπερ Σέβα). Να πάμε και στο πιο βόρειο".

Photo Credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK