Καραπαπάς: "Να το ξέρουν, εμείς θα είμαστε οι νικητές"

Το μήνυμα του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά το διπλό στην Κέρκυρα αφορούσε τόσο την οπαδική μετακίνηση όσο και την εξέλιξη του πρωταθλήματος.

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÁÑÉÓÁ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
karapapas EUROKISSI

Τη βεβαιότητά του πως ο Ολυμπιακός, παρά το "λυσσαλέο πόλεμο από υπουργούς και αρχηγούς κομμάτων μέχρι και ομάδες", θα διατηρήσει τα κεκτημένα εξέφρασε ο Κώστας Καραπαπάς με δήλωσή του μετά το διπλό στην Κέρκυρα.

" Δεχόμαστε έναν λυσσαλέο πόλεμο από όλους. Έναν λυσσαλέο πόλεμο ο οποίος γίνεται από υπουργούς και αρχηγούς κομμάτων μέχρι και ομάδες οι οποίες παίζουν με συγκεκριμένο τρόπο, όταν παίζουν με τον Ολυμπιακό και με άλλον τρόπο όταν παίζουν με άλλες ομάδες.

Επίσης, βλέπετε όλοι τις συμπεριφορές στα γήπεδα από ανθρώπους που κρίνουν αποτελέσματα και βλέπετε και τη συνέχεια που δίνετε μετά στην ανάπτυξή τους στον Τύπο και στα ΜΜΕ.

Επίσης είναι τελείως διαφορετική η συμπεριφορά προς τους φιλάθλους μας.

Χθες, 7 αυτοκίνητα με φιλάθλους του Ολυμπιακού σταμάτησαν στην εθνική οδό γιατί θεωρήθηκαν μετακίνηση οργανωμένη και πήγαιναν σε έναν αγώνα χάντμπολ. Τελικά, πήγαν 40 άνθρωποι και δεν έγινε τίποτα.

Σήμερα στην Αθήνα ήταν 400 άνθρωποι άλλης ομάδας και ουδείς από την κυβέρνηση, από την αστυνομία ασχολήθηκε που έκαναν επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας. 400 άτομα και πήγαν και οργανωμένα στο γήπεδο. Προφανώς υπάρχουν άλλοι κανονισμοί για εμάς, άλλοι κανονισμοί για τις άλλες ομάδες. Ό,τι και να γίνει να ξέρουν ότι εμείς θα είμαστε οι νικητές και αυτοί που θα τερματίσουμε πρώτοι στο πρωτάθλημα. Πρέπει να ξέρετε ότι παίρνουμε μηνύματα οργής από τον κόσμο μας, όποιος και βλέπει τι γίνεται και έχει εξοργιστεί!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK