Καραπαπάς στο Sport24Radio: "Ποιος είναι ο Κοντονής που θα αποφασίσει μόνος του;"

Με παρέμβασή του στον αέρα του Sport24Radio, ο Κώστας Καραπαπάς τοποθετήθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις και επιτέθηκε στον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή.

Καραπαπάς στο Sport24Radio: "Ποιος είναι ο Κοντονής που θα αποφασίσει μόνος του;"

Λίγη ώρα μετά την οριστικοποίηση της αναβολής του αγώνα του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό, ο Κώστας Καραπαπάς με παρέμβασή του στο Sport24Radio μίλησε για όλα τα τελευταία νέα και εξαπέλυσε επίθεση κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή.

Ολα όσα είπε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Για τις τελευταίες εξελίξεις

Πρέπει μετά την είδηση για την αναβολή να ενημερώσουμε τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές ότι δεν θα γίνει το ματς, να τους πούμε δηλαδή ότι ζούμε στην Μπογκοτά.

Παρατηρούνται πολλά οξύμωρα. Στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε σκληρά, πράγματι. Οξύμωρο ότι μετά το λουκέτο που έβαλε ο Κοντονής στο πρωτάθλημα πέρυσι και εμείς παίξαμε με 60000 κόσμο εναντίον μας κόντρα στην ΑΕΚ.

Πριν από λίγες ημέρες πήγαμε στη Τούμπα κινδυνεύσαμε και μας λένε ότι κάτι που κατακτήσαμε στο γήπεδο και έχουμε ελπίδες να πάρουμε τον τίτλο ότι δεν μπορούμε τελικά να το διεκδικήσουμε.

Ποτέ δεν έχει γίνει τέτοιο πράγμα να αποφασίζει ένας άνθρωπος να σταματά το Κύπελλο που γίνεται από τη δεκαετία του 20.Τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός, στερούν τη χαρά τους φιλάθλους μας να δουν ένα μεγάλο ημιτελικό ενώ γλιτώνουν από τιμωρία τον ΠΑΟΚ που έχει πει ότι δεν θα κατέβει.

Σήμερα μας λένε ότι δεν παίξουμε με τον Ηρακλή. Γιατί; Και άλλες φορές στέλνει έγγραφα η αστυνομία αλλά αγώνες γίνονται κανονικά. Προχθές δεν υπήρχαν μετανάστες στην Ειδομένη;

Ανατρέπεται ο αγωνιστικός μας προγραμματισμός ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Εχουμε τρομακτικές αντιδράσεις από τους παίκτες και τον προπονητή. Με τον κόσμο που βράζει τι να κάνουμε;

Ο Ολυμπιακός δεν προλαβαίνει να κάνει τίποτα. Εμείς για να τους διευκολύνουμε είπαμε να πάμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη.

Το ποδόσφαιρο πρέπει να αντιδράσει και θεσμικά. Για το αθλητικό νομοσχέδιο δεν ζητήθηκε η γνώμη των ομάδων. Αν μπουν οι οπαδοί του Φάρου μέσα στο τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ, θα ματαιωθεί και το Κύπελλο στο μπάσκετ;

Για το τι έγινε στον ημιτελικό

Ηθελαν να ανοίξει η πόρτα του διαιτητή στην Τούμπα να του μιλήσουν να μπει ξανά στο γήπεδο να μην τιμωρηθούν. Μας το πρότειναν και είπαμε "εντάξει, να παίξουμε". Τι να πούμε; Οχι εμείς τώρα δεν βγαίνουμε;Οι παίκτες του ΠΑΟΚ φέρθηκαν σαν άντρες με Α κεφαλαίο.

Δίπλα από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού έβαλαν τους κρατούμενους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Για το τι πρόκειται να πράξει ο Ολυμπιακός

Εμείς θα ζητήσουμε να γίνει κανονικά το Κύπελλο. Να γίνει ο τελικός με όλα τα σχολεία της Αττικής στο γήπεδο. Ο κόσμος μας λέει ότι δεν κάνουμε τίποτα. Εχουν σταθεί μηχανισμοί που χτυπάνε τον Μαρινάκη για να φύγει από τον Ολυμπιακό. Αν φύγει λοιπόν δεν θα τους πειράζει τίποτα.

Ο Κοντονής το έφερε από το χωριό του στη Ζάκυνθο το Κύπελλο; Στη Λεωφόρο δεν κάναμε το ίδιο γιατί είχαμε τραυματία ποδοσφαιριστή. Γιατί έγιναν πριν τον αγώνα επεισόδια στην Τούμπα αφού το πρόβλημα ήταν ο διαιτητής. Εχουμε γίνει καχύποπτοι και το μυαλό μας πηγαίνει αλλού.

Το ηχητικό της παρέμβασης

News 24/7

24MEDIA NETWORK