Κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος σε 11' και... 4-0

Ο Ολυμπιακός στάθηκε αξιοπρεπέστατα για περισσότερο από μία ώρα απέναντι στην πρωταθλήτρια Ολλανδίας, Αιντχόβεν, αλλά μετά από το 1-0 (68') και τις αλλαγές που πραγματοποίησε ο Πέδρο Μαρτίνς, παρουσίασε εικόνα διάλυσης και ηττήθηκε ξανά με σκορ... Γκενκ (4-0), δεχόμενος άλλα τρία γκολ μέσα σε 8 λεπτά (71'-79')!

Κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος σε 11' και... 4-0

Ντόκτορ Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός στη φιλική αναμέτρηση με την Αϊντχόβεν. Οι «ερυθρόλευκοι» για διάστημα 65 λεπτών κοίταξαν στα μάτια τους πρωταθλητές Ολλανδίας, έπαιξαν οργανωμένα πίσω από τη μπάλα, με συνοχή στις γραμμές κι επί της ουσίας δεν απειλήθηκαν σοβαρά. Στη συνέχεια, ωστόσο, και μετά από τις αλλαγές που πραγματοποίησε μετά από μια ώρα παιχνιδιού ο Πέδρο Μαρτίνς, η ομάδα του κατέρρευσε ως χάρτινος πύργος και δέχθηκε 4 γκολ σε διάστημα 11 λεπτών (68'-79)!

Στα 2/3 της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι ήταν ένας αξιόμαχος αντίπαλος, στο τελευταίο έμοιαζαν να έφυγαν από το γήπεδο πριν από το σφύριγμα της λήξης. Όσο το σκορ ήταν στο 0-0 ο Ολυμπιακός είχε και δοκάρι με τον Βούκοβιτς στο 49', ενώ είχε χρειαστεί να δείξει τα αντανακλαστικά του ο Γιαννιώτης σε δύο δύσκολες φάσεις.

Μετά από το 1-0 (Ντε Γιονγκ 68'), όμως, το οποίο ξεκίνησε από λανθασμένη εκτέλεση πλαγίου άουτ του Ποντένσε (βρήκε αντίπαλο), ακολούθησαν άλλα τρία σε πολύ σύντομο διάστημα. Ο Ντε Γιονγκ διπλασίασε τα τέρματά του στο 71' (πλασέ σε κενή εστία), ο Σβάαμπ έγραψε το 3-0 στο 76' (κοντινή κεφαλιά) για να κλείσει το σκορ ο Μάλεν στο 79' έπειτα από λάθος του Σισέ. Πέντε λεπτά αργότερα οι -τυπικά- γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι! Με λίγα λόγια οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν (περί επιτεύγματος πρόκειται) να δεχθούν όσα γκολ δέχθηκαν από τη Γκενκ το προηγούμενο Σάββατο, έχοντας παίξει, ωστόσο, καλύτερα για μια ώρα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς χρησιμοποίησε σε διάταξη 4-2-3-1 τους Γιαννιώτη- Ομάρ (84' Μασούρας), Μιράντα, Βούκοβιτς (70' Σισέ), Τσιμίκα- Καμαρά (76' Ανδρούτσος), Μπουχαλάκη (70' Χατζισαφί)- Ποντένσε (70' Πάρντο), Φορτούνη (70' Φετφατζίδης), Βρουσάι (61' Χριστοδουλόπουλος) – Γκερέρο (61' Ανσαριφάρντ).

News 24/7

24MEDIA NETWORK