Κάτι... παραπάνω ξέρει για τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού ο Ανσαριφάρντ!

Ο Ιρανός επιθετικός άφηνε να εννοηθεί πριν από την Πρωτοχρονιάότι δεν ενθουσιαζόταν στην ιδέα να ήταν ο τρίτος επιθετικός πίσω από τους Ιντέγιε και Καρντόσο. Μήπως όμως η απόφασή του να πάει στον Πειραιά σημαίνει ότι ξέρει κάτι που δεν τοξέρουν οι... ρεπόρτερ του Ολυμπιακού;

Κάτι... παραπάνω ξέρει για τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού ο Ανσαριφάρντ!
Kardoso ansarifard ideye

Και τι δεν έχει ακουστεί τις τελευταίες ώρες για τους λόγους που ο Καρίμ Ανσαριφάρντ αποφάσισε το βράδυ της Τετάρτης (11/1) να μεταφέρει στον Πανιώνιο ότι η ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του είναι ο Ολυμπιακός.

Πρώτον, αυτό που διαρρέει από...Νέα Σμύρνη μεριά είναιότι ο Ιρανός από εκεί που ήταν διστακτικός να πάει στον Πειραιά και να είναι οτρίτος φορ πίσω από τους Ιντέγιε και Καρντόσο, σαν να έδωσε μίαεντύπωση ότι κάτι παραπάνω ξέρει από τους... ρεπόρτερ του Ολυμπιακού σχετικά με πιθανές αποχωρήσεις από το λιμάνι!

Ότι μπορεί να έχει πάρει κάποια μηνύματα ο Ανσαριφάρντ από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Τι μηνύματα; Ότι δεν αποκλείεται να γίνει ο... δεύτερος φορ μέσα στον Ιανουάριο για τους “ερυθρόλευκους”. Ότι μπορεί να προκύψει κάποια αποχώρηση ενός εκ των Ιντέγιε ή Καρντόσο.

Επίσης, αυτό που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες είναι ότι γενικότερα ο Ανσαριφάρντ προτιμούσε την Αθήνα όχι λόγω της σχέσης τουμε μία κοπέλα τον τελευταίο χρόνο. Δεν έπαιξε αυτό ρόλο στην απόφασή του. Αν είχε προκύψει κάτι από το εξωτερικό, δεν θα καθόταν στην Αθήνα. Θα έπαιρνε το πρώτο αεροπλάνο. Απλώς, δεν ήθελε να πάει στην Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚγια καθαρά αγωνιστικούς λόγους. Ξέρουμε ότιακούγεται κάπωςπερίεργο. Στον ΠΑΟΚ θα είχε και καλύτερο συμβόλαιο και περισσότερες προοπτικές να έπαιζε βασικός με το “καλημέρα”.

Όμως, όλα αυτά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στον "Δικέφαλο του βορρά", την πολλή γκρίνια που επικρατεί στις τάξεις του κόσμου, αλλά και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός τούπροσφέρει ένα πιο ασφαλές περιβάλλον και φυσικάτην προοπτική τουChampions League,τον ανάγκασαν να δει με διαφορετικό μάτι τους “ερυθρόλευκους”.

Περισσότερο ο μάνατζέρ του φαινόταν ότι ήθελε να τον στείλει στον ΠΑΟΚ παρά επιθυμούσε κάτι τέτοιοο Ιρανός επιθετικός.

Αυτό που κρατάμε πάντως είναι ότι ο Ανσαριφάρντ για να δέχτηκε να ενσωματωθεί από τώρα στον Ολυμπιακό και όχι το καλοκαίρι, οδηγεί στο εξής συμπέρασμα: Ότιόλο και κάτι θα έχει φτάσει στα αφτιά του σχετικά με πιθανή αποχώρηση κάποιου από τους υπάρχοντες επιθετικούς των Πειραιωτών. Με λίγα λόγια; Θα έχει πολύ ψωμί ο Ιανουάριος ως προς το κομμάτι των αποχωρήσεων.

Ήδη οι Σιόβας, Πάρντο, Τσιμίκας, Πασιένσια και Ζντιέλαρ έφυγανγια άλλες πολιτείες, ενώ στην έξοδο είναι και ο Μανιάτης. Ακούγεται έντονα ότι άμεσα αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός και ο Ελαμπντελαουί στην Χαλ του Μάρκο Σίλβα. Μένει να δούμε λοιπόναν θα ακολουθήσει την ίδια πορεία και ένας εκ των Ιντέγιε ή Καρντόσο, με τον Νιγηριανό αυτή τη στιγμήνα συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να βρει μια πρόταση που θα ικανοποιήσει τους Πειραιώτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στο Ρέντη ο Ανσαριφάρντ, ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό!
Έστησε τον ΠΑΟΚ, πήγε με λιγότερα στον Ολυμπιακό!
Όταν ο Ανσαριφάρντ ήταν ίδιος ο... Καμπαμαρού!

News 24/7

24MEDIA NETWORK