Καυστικα τα σχόλια του Καραπαπά για τη διακοπή στο ντέρμπι της Τούμπας

Τα όσα έγιναν στην Τούμπα στα τελευταία λεπτά του ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ μόνο αδιάφορο δεν άφησαν τον Κώστα Καραπαπά, που προχώρησε σε άκρως αιχμηρά σχόλια.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) ΕUROKINISSI

Μετά το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό που δεν άρχισέ ποτέ και η τύχη του κρίθηκε στις δικαστικές αίθουσες φτάσαμε στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ δύο εβδομάδες αργότερα που κινδυνεύει να μην τελειώσει ποτέ!

Αιτία η απόφαση του διαιτητή Κομίνη να συμβουλευτεί τον βοηθό του Ποντίκη και να ακυρώνει το γκολ του Βαρέλα (έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Μπάρκα με κεφαλιά) κρίνοντας πως ήταν οφσάιντ ο Μαουρίτσιο, με τη φάση αυτή να "βάζει φωτιά" στο γήπεδο της Τούμπας και να ακολουθεί διακοπή από εισβολή του Ιβάν Σαββίδη εντός αγωνιστικού χώρου.

Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να πάρει θέση και ο Κώστας Καραπαπάς, με τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός να γράφει στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook για το ντέρμπι των "Δικεφάλων": "Άρχισε ή ακόμα; Γιατί βλέπω μία ταινία με πιστολίδια... Χούντα...!

Ακολούθησε 25 λεπτά μετά και δευτερη άκρως δυναμική τοποθέτησή του στο Faceboοκ όπου ανέβασε και φωτογραφία του Ιβάν Σαββίδη κατά την εισβολή, κάνοντας το εξής σχόλιο:

"Όλα αυτά που νομίζετε ότι βλέπετε, δεν τα βλέπετε! Σε λίγο ο Γιωργάκης Γιωργάκης, ένας "επικοινωνιολόγος" (έτσι νομίζω τον λένε) θα σας πεί ότι είναι "ψευδαισθήσεις"!

News 24/7

24MEDIA NETWORK