Κι άλλος "Έλληνας" στην Αλάνιασπορ!

Ποιος γνωστός μας αναμένεται να συναντήσει τους Μανιάτη και Τζαβέλλα στην τουρκική ομάδα; Η Αλάνιασπορ αναζητούσε έναν εξτρέμ και φαίνεται ότι τον βρήκε στο πρόσωπο ενός… πρωταθλητή Ελλάδας!

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN)
eliounousi emenike EUROKINISSI SPORTS

Θα μεγαλώσει απ’ ό,τι φαίνεται η… ελληνική παροικία στην Αλάνιασπορ. Οι Γιάννης Μανιάτης και Γιώργος Τζαβέλλας αγωνίζονται στην τουρκική ομάδα και όλα δείχνουν ότι μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να υποδεχθούν και έναν… πρωταθλητή Ελλάδας.

Δεν έχει γεννηθεί στην χώρα μας, ούτε είναι Έλληνας, αλλά ο ίδιος αν και κάθισε μόλις έναν χρόνο στον Πειραιά, νιώθει «Έλληνας». Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Αλάνιασπορ για την πώληση του Ταρίκ Ελιουνούσι, που δεν υπολογίζεται από τον Μπέσνικ Χάσι.

Δεν αποκλείεται ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο (26-27/8) να έχουμε εξελίξεις με την υπόθεση του Νορβηγού. Η Αλάνιασπορ τον είχε «σταμπάρει» εδώ και 20 μέρες και απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα, είναι θέμα χρόνου να συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK