Κλικς από την υπογραφή συμβολαίου του Γκιλιέρμε

Παίκτης του Ολυμπιακού με κάθε επισημότητα είναι ο Γκιλιέρμε ντος Σάντος, με τον Βραζιλιάνο χαφ να συμφωνεί για συμβόλαιο τριών ετών. Δείτε τις πρώτες του PHOTOS με τα ερυθρόλευκα.

Οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια κράτησαν για εβδομάδες, όμως από τη στιγμή που βρέθηκε η χρυσή τομή και οι Γαλιθιάνοι άναψαν το πράσινο φως στον Γκιλιέρμε για να έρθει στην Ελλάδα, ντύθηκε στα ερυθρόλευκα σε χρόνο... dt.

Το μεσημέρι της Πέμπτης ο Βραζιλιάνος μέσος άφησε την Ισπανία και προσγειώθηκε στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό των Πειραιωτών και μία ημέρα αργότερα ανακοινώθηκε η απόκτησή του.

Ο 27χρονος έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο και η ΠΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευσε τις πρώτες του φωτογραφίες με τα ερυθρόλευκα μετά την υπογραφή των συμβολαίων στην Πλατεία Αλεξάνδρας.

Οι ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥ ΓΚΙΛΙΕΡΜΕ:

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.