"Κόκκινος" ο Γκιλιέρμε: Το μαρτύρησε μόνος του!

Η μεταγραφή του Βραζιλιάνου, Γκιλιέρμε έχει μπει στην τελική ευθεία και ο 27χρονος άσος δεν... άντεξε και το... μαρτύρησε πριν από τις επίσημες ανακοινώσεις. Μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Facebook, ο παίκτης της Λα Κορούνια πάτησε "like" στην επίσημη σελίδα Ολυμπιακού (PHOTO).

"Κόκκινος" ο Γκιλιέρμε: Το μαρτύρησε μόνος του!

" Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει " στην περίπτωση της μεταγραφής του Γκιλιέρμε στον Ολυμπιακό...

Οι πληροφορίες από νωρίς το πρωί της Τετάρτης (15/8) ήθελαν τις δύο πλευρές να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία η οποία όπως όλα δείχνουν έχει επιτευχθεί. Κι αυτό το συμπεραίνουμε γιατί ο 27χρονος μέσος "καρφώθηκε" μέσω των social media.

Ήταν γνωστό πως και ο ίδιος πίεζε πολύ για να ολοκληρωθεί το deal κι γι' αυτό μάλλον δεν άντεξε και το... έδωσε στον λαό το καλό μαντάτο.

Πώς; Πατώντας "like" στην επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού στο Facebook, την οποία πρόσθεσε στα "αγαπημένα" του, κάτι που μπορείτε να διαπιστώσετε στη φωτογραφία που ακολουθεί.

"Κόκκινος" ο Γκιλιέρμε: Το μαρτύρησε μόνος του!

Λίγη ώρα αργότερα, ο Βραζιλιάνος μέσος απέσυρε τη σχετική ανάρτηση, προφανώς μέχρι να ολοκληρωθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής και να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από τις ομάδες. Ακόμη και το ότι αυτό συνέβη, πάντως, δείχνει ότι είμαστε ένα βήμα μακριά από την ολοκλήρωση του deal...

News 24/7

24MEDIA NETWORK