"Κοντά σε Ολυμπιακό ο Λαΐφης"

Ανατροπή δεδομένων με Λαΐφη. Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει μπει... σφήνα στη ΑΕΚ για την απόκτηση του Κύπριου ποδοσφαιριστή και σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Ανόρθωσης, ο 23χρονος οδεύει προς λιμάνι.

"Κοντά σε Ολυμπιακό ο Λαΐφης"

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Μαρίνος Μήτρου, επιβεβαίωσε για το θέμα Λαΐφη και Ολυμπιακού μιλώντας στον "Super Sport FM". Αναλυτικά όσα είπε:

Έκανε πρόταση ο Ολυμπιακός για τον Λαίφη;

« Είναι γεγονός ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο έγιναν επαφές και θα το δούμε τις επόμενες μέρες, είμαστε στη μέση της διαδικασίας, έγινε μια συνάντηση μέσα στο Σαββατοκύριακο, υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό. Από όπου και αν προέρχεται η πρόταση για μας το ίδιο είναι, το θέμα είναι που θέλει να αγωνιστεί και ο ποδοσφαιριστής, υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο του αν καταβληθεί αυτή η ρήτρα τότε θα παραχωρηθεί. Έχει σημασία να ικανοποιηθεί οικονομικά η Ανόρθωση».

Είναι το πιο πιθανό να αποχωρήσει;

«Δεν θα μπορούσα να απαντήσω σε αυτό θα δείξει ο χρόνος...».

"ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ"

Η κυπριακή αθλητική ιστοσελίδα " Balla.com.cy" αναφέρει σε ρεπορτάζ της πως ο Ολυμπιακός πρόκειται να καλύψει τη ρήτρα στο συμβόλαιο του επτά φορές διεθνή άσου και να τον κάνει δικό της.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας αναμένεται να πληρώσουν 600.000 ευρώ για τον Λαΐφη και να κερδίσουν τη μάχη από Αούστρια Βιέννης και ΑΕΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK