Κουντούρης: "O Θρύλος του ελληνικού αθλητισμού εξακολουθεί να γράφει ιστορία"

Το μήνυμά του στον κόσμο του Ολυμπιακού έστειλε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης, με αφορμή τη συμπλήρωση 91 ετών από την ίδρυση της ομάδας.

Το μήνυμα του Μιχάλη Κουντούρη

"Σήμερα συμπληρώνονται 91 χρόνια απο την γέννηση ενός ΘΡΥΛΟΥ. Του μεγαλύτερου αθλητικού οργανισμού της χώρας και ενός εκ των σημαντικότερων στην Ευρώπη, με εκατομμύρια φίλους ανά τον κόσμο.

Τα 91α γενέθλια του Ολυμπιακού βρίσκουν το σύλλογο πρωταγωνιστή σε όλα τα ομαδικά αθλήματα και "αιμοδότη" στα ατομικά σπορ. Με πρωταθλητές Ευρώπης, Παγκόσμιους πρωταθλητές, Ολυμπιονίκες, ο Θρύλος του ελληνικού αθλητισμού εξακολουθεί να γράφει ιστορία, σε εποχές δύσκολες. Σε εποχές που μόνοι οι δυνατοί επιβιώνουν. Σε εποχές που μόνο όσοι συσπειρώνονται κυριαρχούν.

Εμείς αποτελούμε απλά ένα μικρό κομμάτι στην άφθαστη ιστορία του Ολυμπιακού, αλλά θα παραμείνουμε εδώ, ισχυροί και πιο συσπειρωμένοι από ποτέ, για να κρατήσουμε τον ΘΡΥΛΟ μας στην κορυφή του ελληνικού και ευρωπαϊκού αθλητισμού. Ζήτω ο Ολυμπιακός!"

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.