Ξαναζωντάνεψε μια παλιά ιστορία με Πάρντο

Ο Κολομβιανός εξτρέμ υπολογίζεται από τον Μπέσνικ Χάσι, έστω και ως μία εναλλακτική λύση για τα άκρα της επίθεσης, κάτι που είδαμε κόντρα στην Ριέκα. Αυτό όμως δεν απαγορεύει σε κάποιες ομάδες να.. έρχονται στην Ελλάδα και να έχουν τα βλέμματα τους καρφωμένα επάνω του!

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
pardo EUROKINISSI SPORTS

Λέτε να αναθερμανθεί το περσινό "φλερτ"; Αλλά για ποιο "φλερτ" μιλάμε; Κανονική πρόταση είχε κάνει η Τράμπζονσπορ για τον Φελίπε Πάρντο, όμως, είχαν κριθεί υπερβολικές οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τα όσα είχαμε μάθει στα τελειώματα του περσινού Αυγούστου.

Μπορεί η ομάδα της Τραπεζούντας να ήταν διατεθειμένη να δώσει "γη και ύδωρ" στον Κολομβιανό (σ.σ. είχε ακουστεί ότι του είχε προταθεί συμβόλαιο ύψους... 2 εκ. ευρώ!), αλλά δεν τα βρήκε με τον Ολυμπιακό και κάπου εκεί τελείωσε η περσινή καλοκαιρινή ιστορία.

Το θέμα είναι ότι πάλι έχουν αρχίσει στη γειτονική χώρα να ακούγονται διάφορα. Δεν θεωρούν τυχαία την παρουσία της Τράμπζονσπορ στα δύο ματς με Παρτιζάν και Ριέκα στο Καραϊσκάκη. Άνθρωπος της τουρκικής ομάδας βρέθηκε στο φαληρικό γήπεδο και το ρεπορτάζ από την Τραπεζούντα λέει ότι τα μάτια τους ήταν ξανά στραμμένα στον Φελίπε Πάρντο.

Δεν μπορεί να το βγάζουν και αυτό από το μυαλό τους οι Τούρκοι, ειδικά μετά τα όσα έγιναν πέρσι. Ο Μπέσνικ Χάσι βέβαια υπολογίζει τον Κολομβιανό. Όχι ως βασική επιλογή, αλλά αποδεδειγμένα τον υπολογίζει. Αυτή τη στιγμή στα μάτια του είναι ο τέταρτος εξτρέμ πίσω από τους Καρσελά, Μάριν και Σεμπά.

Τον υπολογίζει λοιπόν και αυτό μπορεί να μετρήσει στην τελική απόφαση, αν και εφόσον έρθει με επίσημη πρόταση η Τράμπζονσπορ. Εκτός πια κι αν η προσφορά των Τούρκων είναι πάνω από 6 εκατομμύρια ευρώ. Τότε θα το δουν διαφορετικά το... έργο στον Ολυμπιακό.

Πάντως, καλού – κακού οι "ερυθρόλευκοι" ρίχνουν κλεφτές ματιές στην αγορά και για κάποιον εξτρέμ, έτσι ώστε να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι αν πάνε όλα καλά την Τρίτη και οι Πειραιώτες ξεπεράσουν το εμπόδιο της Ριέκα, τότε δεν αποκλείεται να αποκτηθεί εξτρέμ χωρίς να χρειαστεί να φύγει κάποιος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK