"Κώστα, σε θέλω για τον Παναθηναϊκό"

Ο Πάουλο Μπέντο σκοπεύει να κρατήσει τον Κώστα Φορτούνη έξω από το ματς με την Αστάνα. Είναι δε πιθανό ο Τρικαλινός να μην μπει καν στο αεροπλάνο για το Καζακστάν το μεσημέρι της Τρίτης. Ο Πορτογάλος τον θέλει φρέσκο για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό. Γράφει ο Αλέξης Βιρβίλης.

"Κώστα, σε θέλω για τον Παναθηναϊκό"

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρεί το μεσημέρι της Τρίτης (1/11, 13.30) με πτήση τσάρτερ για την Αστάνα. Εχει πλέον τεράστιο ενδιαφέρον ποιους παίκτες τελικά θα επιλέξει ο Μπέντο για το ταξίδι στο Καζακστάν.

Πολλά ακούγονται! Ότι ο Μπέντο θα πάει σε εκτεταμένο ροτέισον για να κρατήσει φρέσκους ορισμένους ποδοσφαιριστές για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Πράγματι, δεν είναι “ράδιο αρβύλα”. Όντως ο Πορτογάλος σκοπεύει να πάει με αρκετές από τις “ρεζέρβες” του στο ματς του Καζακστάν.

Ένας από τους παίκτες που φαίνεται ότι δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με την Αστάνα είναι ο Κώστας Φορτούνης. Υπάρχει μία αίσθηση στο Ρέντη ότι το μόνο που απομένει είναι να του πει σε τετ α τετ ο Μπέντο ότι “κοίταξε να δεις Κώστα, κάτσε ξεκουράσου γιατί σε θέλω με τον Παναθηναϊκό”. Πέρασε και μία ίωση ο διεθνής άσος που ενδεχομένως να παίζει και αυτό τον ρόλο του.

Όπως και να 'χει, ο Φορτούνης ακόμα και να μπει στο αεροπλάνο (σ.σ. σενάριο που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες), θα κάτσει στον πάγκο στην “Astana Arena”. Δεν πρόκειται δηλαδή να τον ξεκινήσει ο Μπέντο, γιατί πράγματι τον έχει στο μυαλό του για τον Παναθηναϊκό.

ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

Εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν άλλωστε. Πρώτος-πρώτος ο Τσόρι. Δεύτερος ο Μάρκο Μάριν. Ένας από τους δύο θα καλύψει το κενό του Φορτούνη. Και δεν θα είναι μόνο ο Κώστας, ο οποίος θα προφυλαχθεί ενόψει Παναθηναϊκού.

Ακούγεται έντονα στο Ρέντη ότι και ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς αναμένεται να πάρει ανάσες και να παραχωρήσει τη θέση του στον Αλεξί Ρομαό.

Το ματς στο Καζακστάν έχει κάτσει στη χειρότερη χρονική περίοδο για τον Ολυμπιακό από την άποψη ότι είναι ένα δύσκολο ταξίδι και ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Βάζοντας λοιπόν στη ζυγαριά αυτά τα δύο παιχνίδια ο προπονητής των Πειραιωτών, αποφάσισε ότι αν πρέπει κάπου να γίνει ροτέισον, θα γίνει στην Αστάνα.

Οπότε, δύο σίγουρες αλλαγές θα πρέπει να είναι οι Φορτούνης και Μιλιβόγεβιτς. Και να είστε σίγουροι ότι υπάρχουν στα... σκαριά και άλλες. Ο Ιντέγιε, ο Ντα Κόστα, ενδεχομένως και ο Φιγκέιρας! Στην αυριανή (1/11) πρωινή προπόνηση θα φανούν πολλά από πλευράς Μπέντο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK