"Λαϊκό προσκύνημα" στο instagram του Μιραλάς!

Η επιστροφή του Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό έχει μπει στο κάδρο και οι οπαδοί των "ερυθρόλευκων"... βομβάρδισαν το instagram του Βέλγου διεθνή με μηνύματα αγάπης που πιέζουν για το μεγάλο comeback στο λιμάνι.

"Λαϊκό προσκύνημα" στο instagram του Μιραλάς!
mirallas ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κέβιν Μιραλάς "ανέβασε" προ τριημέρου στα social media μία φωτογραφία με τη λίστα των παικτών του Βελγίου που συμπεριλήφθησαν στην αποστολή της ομάδας για τα δύο ματς με Γιβραλτάρ και Ελλάδα. Ο άσος της Έβερτον βρίσκεται στη λίστα και θέλησε να μοιραστεί τη χαρά του με τους ακόλουθους του.

Τρεις ημέρες μετά και στη συγκεκριμένη δημοσίευση οι φίλοι του Ολυμπιακού συνεχίζουν τον... ερυθρόλευκο πόλεμο με σχόλια υπέρ της επιστροφής του Κέβιν Μιραλάς στους πρωταθλητές Ελλάδας, παρότι η διοίκηση ξεκαθάρισε το απόγευμα της Κυριακής (27/8) πως τέτοιο θέμα δεν υφίσταται. Ο παίκτης της Έβερτον είχε προσφέρει στιγμές... μαγείας με τη φανέλα της ελληνικής ομάδας κι έχει καταφέρει να βρει ξεχωριστή θέση στην καρδιά των οπαδών.

Πολλά από τα σχόλια ανέφεραν χαρακτηριστικά: " Γύρνα στον Ολυμπιακό Κέβιν", " Σε θέλουμε πίσω για να κατακτήσουμε τίτλους στην Ελλάδα και να κάνουμε καλά παιχνίδι στο Champions League", " Γύρνα πίσω στην οικογένειά σου."

"Λαϊκό προσκύνημα" στο instagram του Μιραλάς!

News 24/7

24MEDIA NETWORK