Λαχτάρα και δάκρυα για Φορτούνη

Ένα -κατά λάθος- χτύπημα του Ομάρ Ελαμπντελαουί στον Κώστα Φορτούνη προκάλεσε αναστάτωση στην προπόνηση του Ολυμπιακού και έκανε τον διεθνή άσο ακόμη και να δακρύσει από τον πόνο! Δείτε PHOTOS.

Ο Κώστας Φορτούνης αποχώρησε από την προπόνηση του Ολυμπιακού, αφού πρώτα... αναστάτωσε συμπαίκτες και τεχνικό τιμ. Κι αυτό γιατί δέχθηκε ένα χτύπημα από τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, το οποίο του προκάλεσε αρκετό πόνο, αλλά δεν ήταν τελικά κάτι σοβαρό.

 

Συγκεκριμένα, όλα συνέβησαν πάνω στη διεκδίκηση της μπάλας κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Ο Ομάρ μπήκε δυνατά στη φάση και έγδαρε με τις τάπες του παπουτσιού του, το αριστερό πόδι του Φορτούνη από το γόνατο μέχρι τον αστράγαλο.

 

 

Αμέσως το ιατρικό τιμ έτρεξε προς το μέρος του και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, με τον Φορτούνη να πονάει πολύ, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του...

 

Όπως ενημέρωσε, πάντως, το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού, ο τραυματισμός δεν ήταν ανησυχητικός και ακόμη και αύριο (Παρασκευή) ο παίκτης είναι αύριο να επιστρέψει στις προπονήσεις. Τέλος καλό όλα καλά δηλαδή...