Λίγα για τον Ολυμπιακό τα 10.000.000 ευρώ για Ρέτσο

Γερμανικές ομάδες πολιορκούν τον Ολυμπιακό για να ανάψει το πράσινο φως για την πώληση του Παναγιώτη Ρέτσου όμως οι πρωταθλητές Ελλάδας ξεκαθάρισαν πως τα χρήματα που δίνονται δεν τους ικανοποιούν.

Οι τελευταίες ημέρες έχουν βρει τη διοίκηση του Ολυμπιακού σε έντονη κινητικότητα και το εντυπωσιακό είνα πως δεν πρόκειται για κάποιον παίκτη που επιθυμεί ο Ολυμπιακός για να εντάξει στο δυναμικό του αλλά για δικό του παίκτη που έχουν βάλει στο μάτι αρκετοί σύλλογοι του εξωτερικού.

Για να ακριβολογούμε, ο παίκτης που έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον ομάδων από την Γερμανία είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος, με τις προτάσεις να πέφτουν βροχή τα τελευταία 24ωρα αλλά τους Πειραιώτες να τις απορρίπτουν τη μία μετά την άλλη.

Πρώτα είπαν όχι στα 8.000.000 ευρώ της Γκλάντμπαχ και λίγες ημέρες αργότερα ήρθε πρόταση από την Κολωνία (θα πάρει μέρος τη νέα σεζόν στο Europa League) ύψους 10.000.000 ευρώ, ωστόσο τα χρήματα αυτά δεν φαίνεται να συγκινούν τους "ερυθρόλευκους".

"Σχετικά με τα δημοσιεύματα για Ρέτσο η ΠΑΕ Ολυμπιακός εκτιμά ως πολύ μεγαλύτερη την αξία του σε σχέση με τα ποσά στα οποία αναφέρονται τα δημοσιεύματα, οπότε δεν υπάρχει θέμα", ήταν η θέση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, με ρεπορτάζ να αναφέρουν πάντως πως δεν υπάρχει τεράστιο χάσμα και πως με 12.000.000 ευρώ ο Ολυμπιαός θα δει πολύ πιο "ζεστά" τις προτάσεις για τον νεαρό αμυντικό.

Face Control

Το bullying στον Φετφατζίδη

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι ο Πάσπαλι του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Μία φάση που τον στιγμάτισε και η αναζήτηση της εξιλέωσής. Το γκολ με τη Λαμία ήταν το πρώτο βήμα, αναζητά το επόμενο.