Μαρινάκης: "Η αθωότητά μου επιβεβαιώθηκε κατηγορηματικά!"

O Bαγγέλης Μαρινάκης με επίσημη δήλωσή του με αφορμή την απαλλαγή του από τις κατηγορίες της εγκληματικής οργάνωσης τόνισε ότι η αθωότητά του επιβεβαιώθηκε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο.

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης με αφορμή το γεγονός ότι απαλλάχθηκε οριστικά από τις κατηγορίες περί σύστασης εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο.

Με δήλωσή του που δημοσιεύτηκε σε ξένα μέσα (πολλά εξ αυτών ασχολούνται με το ναυτιλιακό ρεπορτάζ) ο Ελληνας εφοπλιστής και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασε για μία ακόμη φορά την άποψη ότι βάλλεται αδίκως.

Μετά από ατελείωτη αρνητική δημοσιότητα, μηχανισμών που δεν σταματούσαν και ατέρμονης δικαστικής διαδικασίας, η αθωότητά του επιβεβαιώθηκε κατηγορηματικά από το Ανώτατο Ελληνικό Δικαστήριο. Η σχετική απόφαση επιβεβαίωσε ότι οι ισχυρισμοί εναντίον μου ήταν αβάσιμοι και δεν άξιζαν καν για ακροαματική διασικασία" τόνισε αρχικά.

Εν συνεχεία είπε: "Οι συνεχείς επιθέσεις του Τύπου γι' αυτούς τους αβάσιμους ισχυρισμούς προκάλεσε μεγάλο κόστος στην οικογένειά μου αλλά και στην προσωπική και επιχειρηματική φήμη μου. Παρά όμως τις ψευδείς κατηγορίες, συνεχίζουμε να πορευόμαστε επιχειρηματικά με τον πλέον επαγγελματικό τρόπο. Διακρινόμαστε πάντα για τις προσπάθειές μας είτε αυτές αφορούν δραστηριότητες κοινωνικής ευθύνης ανά τον κόσμο είτε αφορούν τη ναυτιλία και το ποδόφαιρο".

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.