Μαρινάκης: "Παραμένω πρόεδρος και εγγυητής του Ολυμπιακού"

Δήλωση μετά την εις βάρος του επιβολή περιοριστικών μέτρων από ανακριτή και εισαγγελέα έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης το απόγευμα της Πέμπτης.

Μαρινάκης: "Παραμένω πρόεδρος και εγγυητής του Ολυμπιακού"

Δεν προτίθεται να παραιτηθεί από την προεδρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος στη δήλωσή του μετά τη μαραθώνια απολογία του και την επιβολή περιοριστικών όρων που του επιβλήθηκε από τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, τόνισε ότι παραμένει "εγγυητής του μέλλοντος του Ολυμπιακού μας".

Ο ιδιοκτήτης των "ερυθρολεύκων" είχε το δικαίωμα να μην παραιτηθεί, παρά την απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο. Απλώς ο ρόλος του θα είναι τυπικός, δεν θα λαμβάνει μέρος στα διοικητικά συμβούλια και δεν θα μιλάει εξ ονόματος της ΠΑΕ. Δεν μπορεί δηλαδή ν' ασκεί διοίκηση, ένα από τα δικαιώματα που χάνει μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Όλη η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη: " Θέλω να διαβεβαιώσω τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ότι η σημερινή απόφαση δεν έχει καμία επίπτωση στην ομάδα μας.

Παραμένω Πρόεδρος, μέτοχος και εγγυητής του μέλλοντος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας.

Μετά το Διοικητικό Συμβούλιο της Δευτέρας 22/6 θα ανακοινωθούν οι αποφάσεις για τον σχεδιασμό της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016, που έχει ήδη σχεδιαστεί και δρομολογηθεί, με σκοπό την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και μια σπουδαία πορεία στο Champions League".

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μαρινάκης εκτός ποδοσφαίρου: Σοκ στον Ολυμπιακό

Το "μέτωπο" στέλνει τον Ολυμπιακό στην UEFA

Τι χάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Τι μετέδωσαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί για Μαρινάκη

Τι μετέδωσαν τα διεθνή ΜΜΕ για Μαρινάκη

Οι επιπτώσεις της απόφασης για Μαρινάκη

Ο Αλαφούζος προανήγγειλε συνέντευξη Τύπου

Η αντίδραση του Ιβάν Σαββίδη για τον Βαγγέλη Μαρινάκη

News 24/7

24MEDIA NETWORK