Mαρινάκης: "Πήραμε πρωτάθλημα κόντρα σ' όλους, τα καλύτερα έρχονται"

O Bαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στο ετήσιο συνέδριο της Θύρας 7 και μίλησε τόσο για το παρελθόν όσο και το μέλλον. Ο διοικητικός ηγέτης των "ερυθρόλευκων" δεσμεύτηκε για γενναία μεταγραφική ενίσχυση και τόνισε ότι το πρωτάθλημα "κατακτήθηκε κόντρα σε όλα και όλους".

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - OSMANLISPOR (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
marinakis EUROKINISSI SPORTS

Ολα όσα τόνισε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού

“Η ομάδα άρχισε τη σεζόν που πέρασε δύσκολη, όμως αντέδρασε και έφτασε πάλι στο πρωτάθλημα. Στο 7ο συνεχόμενο. Πέρσι έσπασε το ρεκόρ νικών του Μπούκοβι, εφέτος ισοφάρισε το μυθικό σερί των 7 πρωταθλημάτων. Και του χρόνου θα πάρουμε το 8ο!

Ήταν μία τεράστια επιτυχία, κόντρα σε όλους και σε όλα. Δεν έχουν ξαναγίνει ποτέ, όσα έγιναν για να μας πάρουν αυτό το πρωτάθλημα. Αλλά δεν τα κατάφεραν! Στο Κύπελλο αποκλειστήκαμε στις λεπτομέρειες και στην Ευρώπη από ένα κακό βράδυ του τερματοφύλακα και από μία ομάδα, την Μπεσίκτας, με τετραπλάσιο μπάτζετ από εμάς. Αλλά φτάσαμε και πάλι μακριά!

Είδατε κάτω αυτή την κατασκευή, με τις αμέτρητες κούπες σε ποδόσφαιρο, αλλά και σε όλα τα σπορ. Μία εικόνα, χίλιες λέξεις… Αυτό κάνουμε εμείς αυτά τα 7 χρόνια. Νικάμε. Παντού. Παίρνουμε τίτλους, έχουμε τον Ολυμπιακό υπόδειγμα στο οικονομικό fair play, δίχως 1 ευρώ χρέος. Αλλάζουμε το γήπεδο καθημερινά, κάνουμε το προπονητικό κέντρο μας αντάξιο των καλύτερων της Ευρώπης. Και όλα αυτά με επενδύσεις εκατομμυρίων και σκληρή δουλειά. Όχι με τα λόγια, ή με την Πολιτεία...

Η Ακαδημία και οι Σχολές μας είναι ήδη στις κορυφαίες του κόσμου και δίνουν πια τεχνογνωσία σε όλο τον κόσμο. Χιλιάδες παιδιά μεγαλώνουν και γίνονται καλύτεροι άνθρωποι, μαθητές και αθλητές, φορώντας την ερυθρόλευκη ριγωτή…

Στον Ερασιτέχνη σαρώνουμε τα πάντα και καταγράφουμε ιστορικά ρεκόρ! Σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Υπάρχει άνθρωπος που να πιστεύει ότι θα είχαμε κατορθώσει τόσα πράγματα, χωρίς προγραμματισμό; Χωρίς στρατηγική; Χωρίς αγάπη για τον Σύλλογο;

Για τη χρονιά που έρχεται ξεκινήσαμε με την αλλαγή όλης της δομής του ποδοσφαιρικού τμήματος, του σκάουτινγκ, αλλά και βέβαια έχουμε νέο προπονητή, τον κ. Χάσι. Το νέο τεχνικό επιτελείο θα στηριχθεί στο μέγιστο βαθμό και θα πάρουμε 4-5 παίκτες έτοιμους και καλούς, οι οποίοι θα μας βοηθήσουν πολύ.

Εγώ σας λέω ότι η ομάδα θα είναι πολύ καλύτερη του χρόνου, θα ενισχυθούμε πολύ και αυτό που θέλουμε είναι να είστε δίπλα μας. Να νιώθουμε ότι μας στηρίζετε.

Σε ό,τι αφορά στα διαρκείας, τα οποία θα βγουν την επόμενη εβδομάδα, θα δείτε ότι ακόμη και μετά τις μειώσεις των τελευταίων ετών, οι τιμές πέφτουν κι άλλο, για να μπορέσουν όλοι σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, να έρχονται στο πιο όμορφο και ασφαλέστερο γήπεδο της χώρας. Και να χαίρονται τη μοναδική του ενέργεια.

Και είμαι σίγουρος, ότι τα καλύτερα έρχονται!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK