Μάρκο Μάριν: 83 μέρες μετά!

Από τις 15 Οκτωβρίου και το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη είχε να δει το όνομά του σε αποστολή αγώνα πρωταθλήματος ο Γερμανός άσος. Στο πλαίσιο του ροτέισον λόγω των σερί αγώνων ο αποκλεισμός των Τσόρι και Πάρντο! Τι απίστευτο συμβαίνει κάθε φορά που ο Μάρκο Μάριν είναι στη 18άδα του Ολυμπιακού...

Μάρκο Μάριν: 83 μέρες μετά!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πάουλο Μπέντο γνωστοποίησε τη 18άδα για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης (4/1, 19.30) και η αλήθεια είναι πώς επιφύλαξε αρκετές εκπλήξεις. Ο Μάριν για παράδειγμα είναι στην αποστολή μετά από... 83 μέρες. Τελευταία του παρουσία στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

"Μεσα" είναι και ο Μποτία που ναι μεν δεν είναι στο 100% λόγω των ενοχλήσεων στον προσαγωγό, αλλά ο Μπέντο τον ήθελε οπωσδήποτε για το συγκεκριμένο ματς. Κανονικά στη διάθεσή του και οι Φορτούνης, Ιντέγιε που είχαν χάσει προπονήσεις τις προηγούμενες μέρες, αλλά το τελευταίο διήμερο προπονήθηκαν κανονικά.

Αντιθέτως, έκπληξη προκάλεσε η απόφαση του Πορτογάλου να αφήσει στην εξέδρα τους Τσόρι και Πάρντο. Ιατρικώς δεν έχουν κάτι. Απλώς ο Μπέντο θεωρεί ότι από τώρα θα πρέπει να αρχίσει κατά κάποιο τρόπο ένα ροτέισον ενόψει των πολλών αγώνων που έχει μπροστά της η ομάδα μέσα στον Ιανουάριο.

Στα αξιοσημείωτα η παρουσία του Δημήτρη Νικολάου στην αποστολή. Πάντως, είναι πολύ πιθανό η ενδεκάδα να αποτελείται από τρία παιδιά της Κ20. Ο Ρέτσος να περάσει στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο Μανθάτης σίγουρα θα βρεθεί στη θέση του Ελιουνούσι, ενώ ο Ανδρούτσος είχε δοκιμαστεί ως "αντι-Φορτούνης" στις τελευταίες προπονήσεις.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντε Λα Μπέγια, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι ο Μάριν σε όσα ματς του Ολυμπιακού έχει αγωνιστεί ως τώρα σε όλες τις διοργανώσεις, είτε έπαιξε ως βασικός, είτε δεν έπαιξε καθόλου! Δεν υπάρχει κανένα παιχνίδι που να μπήκε ως αλλαγή. Από τη στιγμή, λοιπόν, που ο Μπέντο τον επέλεξε στην "αποστολή" το πιθανότερο σενάριο είναι να τον δούμε ως βασική επιλογή και όχι "παγκίτη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Εκπλήξεις από Μπέντο στην αποστολή
Ο Καπίνο πέταξε το μπαλάκι στον Μπέντο

News 24/7

24MEDIA NETWORK