Μαζουακού: "Ορισμένοι δεν μπορούν να καταλάβουν..."

Ο άσος του Ολυμπιακού, Αρτούρ Μαζουακού παραχώρησε συνέντευξη στην "Equipe" και εμφανίστηκε δικαιωμένος για την απόφασή του να μεταγραφεί στους "ερυθρόλευκους", άφησε αιχμές για τα πικρόχολα σχόλια, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί με τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας.

Μαζουακού: "Ορισμένοι δεν μπορούν να καταλάβουν..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Το στοίχημά μου απέδωσε. Είναι η δεύτερη φορά που ψηφίζομαι καλύτερο αριστερό μπακ στην ελληνική λίγκα. Ήταν σημαντικό για μένα αυτό, γιατί ήταν η σεζόν της επιβεβαίωσης. Ήρθα στην Ελλάδα για να παίξω, να προοδεύσω και να ανακαλύψω το Champions League", τόνισε ο άσος του Ολυμπιακού και συνέχισε:

"Όλα αυτά δείχνουν την αξία μου. Έκανα 11 συμμετοχές στο Champions League αυτά τα δύο χρόνια, έπαιξα στα περισσότερα παιχνίδια του πρωταθλήματος, κάναμε το νταμπλ πέρυσι και ελπίζω να κάνουμε το ίδιο και φέτος. Είναι όλα καλά. Φυσικά, η Ελλάδα δεν είναι ο πρώτος προορισμός που έρχεται στο μυαλό, αλλά όταν έφυγα από τη Βαλενσιέν είχα κάποια σχέδια στο μυαλό μου, έστω και αν ορισμένοι δεν μπορούσαν να καταλάβουν", υποστήριξε αφήνοντας σαφείς αιχμές και τέλος ανέφερε για την επιθυμία να κληθεί στην εθνική ομάδα της χώρας του.

"Θα ήθελα κάποια στιγμή να αγωνιστώ με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας της Γαλλίας", σχολίασε στο τέλος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK