Με 6 στόπερ και 4 τερματοφύλακες για τα 6 φιλικά

Μέχρι στον Ολυμπιακό ν' αποφασίσουν ποιος θ' αποχωρήσει και για πού, ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει και τους έξι κεντρικούς αμυντικούς στη διάθεση του. Όπως 3+1 κίπερς.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Μαρτίνς EUROKINISSI

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το β' στάδιο της προετοιμασίας, αυτό επί βελγικού εδάφους με τα διαδοχικά φιλικά σε διάστημα 13 ημερών, αποτελείται από 28 ποδοσφαιριστές.

Μεταξύ αυτών οι δύο νεοαποκτηθέντες Πορτογάλοι, ο στόπερ Μιράντα και ο εξτρέμ Ποντένσε. Λογικό κι επόμενο, αφού ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να δουλέψει μαζί του και να τους ενσωματώσει στο υπόλοιπο σύνολο, βλέποντάς τους εν δράσει.

Εκεί θα δοθούν ούτως ή άλλως έξι φιλικά. Με Τεσέντερλο, Έουπεν, Σιντ Τρούιντεν, Γκενκ, Αϊντχόφεν και Γκέζτεπε

Το γεγονός πάντως πως για το Βέλγιο ο Ολυμπιακός πηγαίνει με έξι στόπερ (Μιράντα, Σισέ, Ένγκελς, Νικολάου, Βούκοβιτς, Ευαγγέλου) δεν σημαίνει ότι θα επιστρέψει με τόσους. Ιδίως από τη στιγμή που ο Τυνήσιος Μεριά παρουσιάζεται ως η επόμενη μεταγραφή. Ήδη οι προτάσεις για τους δύο εξ αυτών υπάρχουν στο τραπέζι και εξετάζονται.

Στην αποστολή των Πειραιωτών μετέχουν επίσης τέσσερις τερματοφύλακες. Οι 3/4 του Ζέεφελντ (Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης, Σκαφίδας) και ο Τζολάκης. Η απόκτηση του οποίου δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμη, αλλά λογίζεται ήδη παίκτης του Ολυμπιακού, διεκδικώντας θέση στο ρόστερ. Ως τρίτος προφανώς...

Συνολικά στην αποστολή μετέχουν οι: Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Ευαγγέλου, Φετφατζίδης, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Γκερέρο, Κούτρης, Λάζαρος, Μάνος, Μάριν, Μασούρας, Μιράντα, Νικολάου, Πάρντο, Ποντένσε, Ρομαό, Σκαφίδας, Τσιμίκας, Τζολάκης, Βρουσάι και Βούκοβιτς

"Κόπηκαν" σε σχέση με το Ζέεφελντ οι: Καράδαης, Μανθάτης, Νικολής, Σάλιακας και Βέργος, ενώ οι αδειούχοι Ανσαριφάρντ - Χατζισαφί θα ενσωματωθούν την Κυριακή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK