Χώρεσε στην αποστολή του Ολυμπιακού για Άρη ο Ανσαριφάρντ!

Όπως αναμενόταν ο Ιρανός επιθετικός κάνει ντεμπούτο σε αποστολή του Ολυμπιακού και έχει πολλές πιθανότητες να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς Κυπέλλου με τον Άρη (25/1, 19.30).

Χώρεσε στην αποστολή του Ολυμπιακού για Άρη ο Ανσαριφάρντ!

Δεν είχε τελικά εκπλήξεις η ανακοίνωση της αποστολής από πλευράς Μπέντο για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Άρη. Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ συμπεριλήφθη στην αποστολή και όλα δείχνουν ότι θα πάρει και χρόνο συμμετοχής, αφού αυτό φαινόταν πώς ήταν το πλάνο του Πάουλο Μπέντο από την Κυριακή (22/1).

Στην Αθήνα θα μείνουν οι Ιντέγιε, Φορτούνης και Μάριν λόγω ίωσης, όπως και οι τραυματίες Μποτία, Μάρτινς.

Ενδιαφέρον θα παρουσιάσει η τετράδα της άμυνας, μιας και ο Μπέντο είχε στην χθεσινή δοκιμή τους Ρέτσο (δεξιά), Βιάνα, Νικολάου και Σισοκό (αριστερά).

Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή του Τσόρι στην αποστολή, ενώ θα πρέπει να τονιστεί και η παρουσία του αμυντικού της Κ20, Αρντίτ Τόλι, ο οποίος είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της Αλβανίας.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Μανθάτης, Μιλιβόγεβιτς, Νικολάου, Ρέτσος, Σεμπά, Τόλι, Βιάνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK