Με αυτούς θα πάει στην Τούμπα ο Ολυμπιακός

Ο Πάουλο Μπέντο πήρε τις τελικές του αποφάσεις για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Εκτός αποστολής για ένα ακόμα παιχνίδι έμειναν οι Μάρκο Μάριν, Εστέμπαν Καμπιάσο και Τσόρι Ντομίνγκες που δεν υπολογίζονται από τον Πορτογάλο τεχνικό. Δείτε ποιοι ακόμα κόπηκαν.

Με αυτούς θα πάει στην Τούμπα ο Ολυμπιακός

Κλασικός Μπέντο για ακόμη μία φορά. Ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να πάρει στην Θεσσαλονίκη για την αυριανή αναμέτρηση της Τούμπας (5/3, 19.30) όλους όσους εμπιστεύεται τυφλά. Στην Αθήνα για παράδειγμα έμεινε ξανά ο Μάρκο Μάριν, ο οποίος θα δει άλλο ένα παιχνίδι από την τηλεόραση του σπιτιού του!

Στα ευχάριστα για τον Μπέντο η επιστροφή του Αντρέ Μάρτινς. Ο Πορτογάλος χαφ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και έτσι υπολογίζεται κανονικά από το τεχνικό τιμ για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι τραυματίες Βιάνα και Καπίνο, ο τιμωρημένος Ντα Κόστα και φυσικά οι Τσόρι (ίωση) και Καμπιάσο. Στην αποστολή δεν βρίσκεται ούτε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ενώ μετά από... διάλειμμα δύο αγώνων, επέστρεψε ο Αλί Σισοκό.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Λεάλι, Μανθάτης, Μάρτινς, Νικολάου, Παρέδες, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK