Με ιδιωτικό αεροπλάνο στην Αθήνα ο Νιλμάρ

Ιδιωτική πτήση από το Ντουμπάι θα φέρει τον Βραζιλιάνο Νιλμάρ στην Αθήνα προκειμένου να υπογράψει στον Ολυμπιακό!

Με ιδιωτικό αεροπλάνο στην Αθήνα ο Νιλμάρ

Ο Βραζιλιάνος Νιλμάρ θα είναι, εκτός απροόπτου ο ποδοσφαιριστής που θα πλασιώσει τον Μπράουν Ιντέγε στη γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού.

Ο Πάουλο Μπέντο έχει... καψούρα με τον Βραζιλιάνο φορ, τον επέλεξε μεταξύ αυτών που προτάθηκαν στους "ερυθρόλευκους" και η διοίκηση της ΠΑΕ έσπευσε να ικανοποιήσει την εισήγησή του δείχνοντάς του αμέριστη εμπιστοσύνη.

Μάλιστα προκειμένου να επισπευσθούν οι διαδικασίες μετάβασης στην Αθήνα, να μην υπάρξουν καθυστερήσεις ή αναζήτηση εισιτηρίων και να διευκολυνθεί ο Νιλμάρ, οι Πειραιώτες φρόντισαν να ναυλωθεί ιδιωτικό αεροπλάνο που θα κάνει το ταξίδι Ντουμπάι-Αθήνα.

Ήταν μία πρακτική που οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είχαν επιλέξει και με τον Λεονάρντο, όταν είχε συμφωνηθεί να έρθει στην Ελλάδα για να συζητήσει το ενδεχόμενο ν' αναλάβει την τεχνική ηγεσία ως αντικαταστάτης του Βίκτορ. Ασχέτως αν η εξέλιξη ήταν διαφορετική της προσδοκώμενης.

Ο 32χρονος επιθετικός, που απέρριψε προτάσεις από Τουρκία και Ισπανία για χάρη της ελληνικής ομάδας, θα βρίσκεται στην Αθήνα την Τετάρτη. Άμεσα θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και αν δεν υπάρξει πρόβλημα, θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, χρονικής διάρκειας δύο ετών.

Μάλιστα θα δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα (υπάρχει κενή θέση και δεν θα γίνει κάποια αντικατάσταση) για τα δύο παιχνίδια με την Αρούκα, αφού ο Μπέντο θεωρεί ότι θα μπορέσει να βοηθήσει στη ρεβάνς. Ούτως ή άλλως ο Νιλμάρ έκανε προπονήσεις και είναι σ' ένα καλό επίπεδο, το οποίο αναμένεται να επιβεβαιωθεί με τ' αποτελέσματα των εργομετρικών.

Διαθέσιμος για τη ρεβάνς με τους Πορτογάλους θα είναι και ο Αντρέ Μάρτινς, ο οποίος έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την ολυμπιακή ομάδα της Πορτογαλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Νιλμάρ: Η "καψούρα" του Μπέντο έρχεται την Τετάρτη
Αυτός είναι ο Νίλμαρ που θέλει ο Ολυμπιακός

News 24/7

24MEDIA NETWORK