Με Ιντέγε, αλλά χωρίς Ανσαριφάρντ ο Ολυμπιακός

Ο Μπράουν Ιντέγε ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και βρίσκεται στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Εκτός αποστολής ο Καρίμ Ανσαριφάρντ όπως και ο Μάρκο Μάριν!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ansarifard EUROKINISSI SPORTS

Όποιος παρακολουθεί επιμελώς τις κινήσεις του Πάουλο Μπέντο, σίγουρα η απόφασή του να αφήσει εκτός αποστολής από την ΑΕΚ τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, δεν του προκάλεσε καμία απολύτως έκπληξη.

Ο Μπέντο στηρίζει και θα εξακολουθεί να στηρίζει τον Καρντόσο μέχρι... τέλους! Θεωρεί ότι είναι άδικη η κριτική που ασκείται στον Παραγουανό φορ και για αυτό το λόγο επιμένει να τον έχει πιο μπροστά στις επιλογές του από τον πρώην επιθετικό του Πανιωνίου. Δεν πάει λοιπόν στο ΟΑΚΑ ο Ανσαριφάρντ, καθώς ο Μπέντο επέλεξε τους Ιντέγε και Καρντόσο για τη γραμμή κρούσης.

Στα ευχάριστα για τον Πορτογάλο η παρουσία του Φορτούνη, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα στο γόνατο. Το ίδιο ισχύει και για τον Ελιουνούσι, ενώ επέστρεψε μετά από σχεδόν δύο μήνες στη 18άδα ο Ντα Κόστα.

Έξω έμεινε ο Παρέδες λόγω μίας τενοντίτιδας στο γόνατο, ενώ εκτός είναι και οι Μάριν, Τσόρι, Καμπιάσο και Νικολάου.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανδρούτσος, Μποτία, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Λεάλι, Μανθάτης, Μάρτινς, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Βιάνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK