Με Νικολάου - Ανδρούτσο ο Μαρινάκης στη Μάνδρα

Την Μάνδρα που χτυπήθηκε αλύπητα από τις φονικές πλημμύρες επισκέφθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έχοντας στο πλευρό του και δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Οι Νικολάου - Ανδρούτσος συνόδευσαν τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ. (PHOTOS)

Από την πρώτη στιγμή που η Μάνδρα χτυπήθηκε από τις φονικές πλημμύρες, η ΠΑΕ Ολυμπιακός στάθηκε στους άτυχους κατοίκους εμπράκτως. Το Σάββατο (25/11) ήρθε η στιγμή που την περιοχή επισκέφθηκε ο μεγαλομέτοχος των "ερυθρόλευκων" Βαγγέλης Μαρινάκης.

Κατά την επίσκεψή του ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μαζί με τους Νικολάου - Ανδρούτσου περπάτησαν στους δρόμους της Μάνδρας και είδαν από κοντά το μέγεθος της καταστροφής.

Σε σχετικές δηλώσεις που έκανε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού ανέφερε: "Δεν θα ήθελα να πω πολλά λόγια, ούτε ήρθαμε να εκμεταλλευτούμε για την προβολή μας αυτό που έχει γίνει στην πόλη. Εμάς, αυτό που μας ενδιαφέρει και το κάναμε από την πρώτη στιγμή, χωρίς να έχουμε ειδοποιήσει κανέναν, ήταν να έρθουμε και να βοηθήσουμε.

Συζήτησα με την κ. Δήμαρχο και είδα ότι οι ανάγκες είναι πολύ παραπάνω. Οι εντολές στους ανθρώπους τους δικούς μας, είναι να προσπαθήσουν να κάνουν ό,τι καλύτερο γίνεται και όχι μόνο αυτοί που είναι εδώ, αλλά και τα συνεργεία τα οποία έχουμε φέρουμε εδώ να κάνουν δουλειά.

Δεν χρειάζεται να λέμε. Το θέμα είναι να κάνουμε έργα και ο κόσμος να σταματήσει να υποφέρει. Αυτό. Όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες οι οποίες δεν χρειάζεται να τις συζητάμε. Το θέμα είναι τι μπορούμε να κάνουμε. Σας λέω λοιπόν ότι εμείς για άλλη μια φορά θα το πράξουμε. Ό,τι συζητάμε και ό,τι υποσχόμαστε το πράττουμε. Τίποτα παραπάνω."

 

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.