Με Νικολάου βασικό και στη Βέροια!

Γιατί ο Νικολάου απέκτησε προβάδισμα για την ενδεκάδα της αναμέτρησης με την Βέροια (29/1, 19.30) με αουτσάιντερ τον Μποτία; Γιατί υπάρχει τις τελευταίες ώρες μία τάση ότι ο Στέφανος Καπίνο θα παραμείνει στα γκολπόστ και ο Λεάλι θα κάτσει στον πάγκο; Όλες οι απαντήσεις στο Contra.gr.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΡΗΣ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΡΗΣ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Αν αποτελούσε έκπληξη κάτι από την ανακοίνωση της αποστολής που ταξίδεψε στην Βέροια το απόγευμα του Σαββάτου, αυτή δεν ήταν ούτε ο αποκλεισμός του Ανσαριφάρντ, ούτε ο αποκλεισμός του Τσόρι. Το γεγονός ότι δεν πήρε τον Καμπιάσο στην Ημαθία ήταν κάτι που προκάλεσε έκπληξη.

Αυτό δεν σημαίνει ότι αδίκως ο Αργεντινός έμεινε στην Αθήνα. Ίσα-ίσα που στην αναμέτρηση με τον Άρη δεν… τράβηξε και τόσο, ώστε να αναγκάσει τον προπονητή του να τον πάρει στην Βέροια. Ανάμεσα στους Καμπιάσο – Μπουχαλάκη που ήταν «έξω από τα νερά τους» στο «Κλ. Βικελίδης», προτίμησε να πάρει τον Κρητικό χαφ.

Το… surprise, πάντως, αναμένεται να είναι στην κατάρτιση της ενδεκάδας. Κι αυτή έχει να κάνει κατά κύριο λόγο με τη διαφαινόμενη παρουσία του Δημήτρη Νικολάου δίπλα στον Βιάνα και όχι του Μποτία!

Ο πιτσιρικάς που προέρχεται από καλό παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη φαίνεται πώς κερδίζει την κούρσα για την ενδεκάδα. Κατ' αρχάς ο Μποτία δεν αναμενόταν να ανέβει στην Βέροια. Ανέτοιμος ήταν σύμφωνα με τα όσα είχε δηλώσει μία μέρα νωρίτερα ο Μπέντο στα κανάλια της Novasports. Και πράγματι έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα. Ο Ισπανός προέρχεται από θλάση, ενώ συν τοις άλλοις μεγάλο ρόλο στο σκεπτικό του Πορτογάλου να τον άφηνε στην Αθήνα έπαιξε και ο κακός αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Βέροιας.

Παρόλα αυτά, οι ενοχλήσεις του Φιγκέιρας φέρνουν τον Ρέτσο στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Μποτία στη 18άδα. Για να μην πολυλογούμε, βάσει των όσων έβγαιναν από την τελευταία προπόνηση, ο Νικολάου έχει το προβάδισμα να παίξει δίπλα στον Βιάνα, με τους Ρέτσο και Ντε Λα Μπέγια στα άκρα.

ΠΗΡΕ… ΚΕΦΑΛΙ Ο ΚΑΠΙΝΟ;

Πολλά ερωτηματικά έχει αφήσει ο Μπέντο σε ό,τι έχει να κάνει με την ενδεκάδα. Ένα από αυτά είναι και του τερματοφύλακα, με τον Καπίνο να πήρε τις τελευταίες ώρες κεφάλι στην… κούρσα του «άσου»!

Ο Λεάλι προέρχεται από ίωση και υπάρχει η αίσθηση ότι στο τέλος θα προτιμηθεί ο Καπίνο. Αν επιλεχθεί ο διεθνής Έλληνας γκολκίπερ, τότε αυτομάτως παίρνει και… κεφάλι γενικότερα!

Δεν γίνεται κάθε λίγο και λιγάκι ο Μπέντο να αλλάζει τους τερματοφύλακες από βδομάδα σε βδομάδα. Άλλο το ροτέισον στα ματς Κυπέλλου ή της Ευρώπης που έκανε στο πρώτο μισό της σεζόν (Καπίνο μόνο στη Σούπερ Λίγκα και Λεάλι σε Κύπελλο και Γιουρόπα Λιγκ) και άλλο το ροτέισον στους αγώνες πρωταθλήματος. Και ειδικά από τη στιγμή που έχει μείνει ευχαριστημένος από τον Καπίνο στα ματς με Ξάνθη και Άρη.

Όλα δείχνουν… Καπίνο, λοιπόν, εκτός πια κι αν ο Μπέντο έχει κρυφτεί τόσο καλά, έχει μπερδέψει τους πάντες και παρουσιάσει στο τέλος τον Λεάλι. Έναν Λεάλι που έδειξε στο ξεκίνημα του 2017 ότι τον είχε για βασική επιλογή, αλλά τον άφησε πίσω ο υψηλός πυρετός που είχε για τρεις-τέσσερις μέρες.

ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΝΤΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ

Σύμφωνα με όλα τα παραπάνω, αναμένεται το απόγευμα της Κυριακής (29/1, 19.30) ένας Ολυμπιακός με τους Καπίνο – Ρέτσο, Βιάνα, Νικολάου, Ντε Λα Μπέγια – Μιλιβόγεβιτς, Ανδρούτσο – Φορτούνη, Μανθάτη ή Μάριν, Σεμπά – Ιντέγιε.

Πάντα όμως θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι ο Μπέντο όλο και κάτι κρατάει για το... φινάλε. Όλο και κάποιο μυστικό έχει πάντοτε καλά κρυμμένο και το γνωρίζουν μόνο εκείνος και οι συνεργάτες του.

Η αίσθηση πάντως που επικρατούσε μετά την προπόνηση ήταν ότι οι Καπίνο και Νικολάου αναμένεται να πάρουν φανέλα βασικού! Για να δούμε αν θα πέσει μέσα το ένστικτο όσων έζησαν την τελευταία προπόνηση στο Ρέντη…

News 24/7

24MEDIA NETWORK