Με τον βοηθό του Βίκτορ κόντρα στη Μπεσίκτας

Με υπηρεσιακό τεχνικό θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στην Πόλη για το φιλικό με την Μπεσίκτας.

Με τον βοηθό του Βίκτορ κόντρα στη Μπεσίκτας
Ντονίγα-Ολυμπιακός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την ώρα που ο πάγκος του Ολυμπιακού βρίσκεται στον αέρα, η ομάδα έχει μπροστά της μια υποχρέωση που δεν παίρνει αναβολή. Αύριο βράδυ στις 8 είναι προγραμματισμένο το φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Τουρκίας Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη και τις οδηγίες θα δώσει ο βοηθός του Βίκτορ, Νταβίδ Ντονίγα Λάρα.

Το φιλικό έχει προγραμματιστεί εδώ και καιρό, έχει διαφημιστεί ανάλογα από την πλευρά των γηπεδούχων προκειμένου να προσελκύσουν και κόσμο στο γήπεδο, οπότε οι "ερυθρόλευκοι"πρέπει να ανταποκριθούν και σε αυτήν την υποχρέωση, άσχετα αν διανύουμε ημέρες σημαντικών αλλαγών σε όλα τα επίπεδα.

Ο Βίκτορ έχει ουσιαστικά τελειώσει από το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν πήγε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ο Γιάννης Βρέντζος και του ανακοίνωσε την απόφαση για λύση της συνεργασίας, αλλά δεν έχει αποχωρήσει μέχρι να ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του.

Την πρωινή προπόνηση την έκαναν οι συνεργάτες του, με τον Ισπανό κόουτς να είναι στις εγκαταστάσεις, αλλά να παραμένει κλεισμένος στο γραφείο του, ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και στην αυριανή αναμέτρηση. Αν δεν αλλάξει κάτι τις ώρες που μεσολαβούν, στον πάγκο θα καθίσει ένας εκ των βοηθών του Βίκτορ, εκτός αν πειστεί να κοουτσάρει ο ίδιος.

Σε περίπτωση που είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία ο Μαρίνος Ουζουνίδης, θα έκανε τη σημερινή προπόνηση, θα επέλεγε την αποστολή και θα έκανε ντεμπούτο αύριο στον πάγκο, έστω και σε ένα φιλικό ματς, κόντρα σε υψηλού επιπέδου αντίπαλο. Από τη στιγμή που κάτι τέτοιο δεν συνέβη, δεν υπήρχε περίπτωση να "πετάξει" σήμερα με την ομάδα για να την καθοδηγήσει λίγες ώρες αργότερα...

Σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα του προπονητή, μέχρι το βράδυ αναμένεται να γνωρίζουμε οριστικά αν θα ενεργοποιηθεί η αρχική συμφωνία με τον κόουτς του Πανιωνίου ή θα προκριθεί τελικά λύση με τεχνικό από το εξωτερικό...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Με... Μαζουακού η αποστολή του Ολυμπιακού για Πόλη
"Ρώτησε για Ριβιέρ ο Ολυμπιακός"
Πέρασε από ιατρικά ο Μαζουακού

News 24/7

24MEDIA NETWORK