Μία κρύο-μια ζέστη για Ανσαριφάρντ, έκπληξη με Μπουχαλάκη!

Ο Ιρανός θα δει άλλο ένα παιχνίδι πρωταθλήματος από την εξέδρα. Έκπληξη με τον αποκλεισμό του Κρητικού χαφ από την αποστολή του αγώνα με τον Ηρακλή. Έξω και ο Παρέδες.

Ο Πάουλο Μπέντο δεν έχει σκοπό στην παρούσα φάση να αλλάξει τακτική σε ό,τι έχει να κάνει με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Όσο κι αν περίμενε ο Ιρανός ότι θα είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Ηρακλή (5/2, 19.30), τελικά προτιμήθηκε για ακόμη μία φορά να μείνει εκτός!

Ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να πάρει τους Ιντέγιε και Καρντόσο και να αφήσει πάλι έξω τον Ανσαριφάρντ. Εκτός 18άδας έμεινε και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης για λόγους τακτικής, ενώ ο Ντα Κόστα παρότι επέστρεψε μια χαρά από το Κόπα Αφρικα, προτιμήθηκε να πάρει ανάσες.

Ο Παρέδες, που είχε αποχωρήσει με ενοχλήσεις από την αναμέτρηση με τον Άρη, αποφασίστηκε να προφυλαχθεί. Στα ευχάριστα για τον Μπέντο η επιστροφή του Μποτία.

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Ανδρούτσος, Μποτία, Καρντόσο, Σισοκό, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Ρομαό, Σεμπά, Βιάνα.

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".